Link Link Link Link Link Link

Nyttårsforsetter 2011

Publisert: 30.des.2010 @ 23:17 Kategori: diverse Kommentarer: 3

I morgen er det som dere kanskje har fått med dere, nyttårsaften. Den siste dagen i 2010, et veldig opp og ned år om dere spør meg. Ikke et av mine beste år for å si det sånn. Skjedd både gode og dårlige ting, naturligvis. Noen dårlige har tilogmed ført til gode, osv.

Jeg har i år kort oppsummert: vært på mange gode fester, og fullført 10 med gode karakterer. Hatt mine nedturer og oppturer som alle andre, kjærlighetssorg har det vært endel av, og jeg har blitt litt 'treningsnarkoman' som førte til litt for lav vekt og fokus på kosthold, noe jeg heldigvis kom meg ut av og fikk opp igjen ved hjelp av familie og venner(og min kjærlighet for mat). Etter dette har jeg fått et mye sunnere forhold til trening og kosthold, og funnet ut at jeg virkelig elsker trening og at jeg er avhengig av det for å fungere som vanlig i dagliglivet. Jeg har funnet ut hvem som er mine 'ordentlige venner' og hvem som heller bare er venner og bekjente. Jeg har startet på vgs, på linjen media og er veldig fornøyd med valget mitt der. Møtt mange nye mennesker, som jeg ser frem til å tilbringe tid sammen med i det kommende året. Jeg føler at jeg har funnet ut hvem jeg vil være som person, hva jeg brenner for og hva meningene mine er for det forskjellige, og stå for dem. Det har skjedd endel personlig, søsteren min har flyttet ut og jeg har mistet noen som stod meg veldig nær. Og Sist men ikke minst, så har jeg også forelsket meg i en herlig gutt. Dere vet sikkert hvem jeg snakker om om dere kjenner meg, eller om dere har lest tidligere innlegg!

Så et ganske blandet år ligger bak meg, og dette er bare noe av det som har skjedd. Nå ser jeg frem til en ny start med de menneskene jeg er glad i. Jeg håper på at året som ligger foran meg skal bli et bra år med masse morsomme ting og nye opplevelser. Og her kommer mine nyttårsforsetter for året som kommer:

Jeg skal skaffe meg jobb!

Jeg skal bli flinkere med penger, til å spare og bruke dem mer fornuftig.

Skal fortsette med et sunt og variert kosthold i hverdagen, helst godisfri så det blir enda bedre når det blir helg. Men jeg skal kunne spise akkurat det jeg har lyst på til alle tider uten å få dårlig samvittighet!

Fortsette å trene 3-4 ganger i uken, alt over er jo bare bra men ikke noe mål å få til. Jeg skal også bli flinkere til å prioritere styrketrening, er litt for glad i tredemølla og lignende..

Øvelseskjøring. Et ord holder vel her?

Fortsette med positiv tankegang, smile så mye som mulig og sette pris på alt det gode i livet. Det er alltid noe å smile for!

Leve livet der og da, og heller være føre var enn å stresse rett før noe.

Sikkert mye mer jeg ikke kommer på akkurat nå, som jeg vil fortsette med eller forbedre. Men synes dette er mer enn nok uansett! Så gjenstår det bare å se om jeg greier å holde disse forsettene da. Tror ikke det skal bli noe problem da jeg allerede er på god vei med flere. Største utfordingen blir nok de to første og nr fem. Har dere noen nyttårsforsetter?


Nå satser jeg på at 2011 blir et bra år. Mitt år! Menneskene jeg er glad i sitt år! Dette skal bli et bra år, for det er jo hva man gjør det til selv, er det ikke?
Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av: Catharina Adele Nordli

F.L.T, kommenterer som oftest : Ohyeah :)
Dato: 31.des.2010 Tid: 00:34 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Kusine

Hei vennen:) synes nyttårsforsettene dine er kjempe flotte! I dag skal vi alle ta en stooooor skål for vår kjære, ikke sant?!!! Mitt nyttårsforsett er å slutte å røyke..... I løpet av 2011.... Kos deg masse i dag! Klem fra kusine Ragnhild
Dato: 31.des.2010 Tid: 16:08 URL:

Skriv en ny kommentar

hits