Link Link Link Link Link Link

Siste dagen i 2010

Publisert: 31.des.2010 @ 14:41 Kategori: helg Kommentarer: 2

Hey! Da er den aller siste dagen i 2010 her, og jeg har startet den med å spise en god frokost og løpe 10 km. Nå sitter jeg her nydusjet og spiser sjokolade, og lader opp til i kveld. Det blir en litt annerledes nyttårsaften i år. Egentlig så var planen å feste det nye året inn, men så ble det så stress med reisevei og slikt at jeg bestemte meg for å droppe det i år. Istedenfor skal jeg til min kjære Madeleine og feire det nye året som kommer. Taco, cupcakes, godis, musikk, film, stampen og ikke minst min alle beste venninne blir nok en herlig avslutning på 2010, og en herlig start på 2011. Kan ikke tenke meg så mange andre bedre starter på et år enn å sitte i stampen med verdens beste, og se på fyrverkeriene med stjerneskudd i hånden.

Noen tenker kanskje at dette blir litt viggo, i forhold til mange andre fester med masse masse folk. Men det holder for meg i år. Jeg vet uansett at Madeleine og jeg kan ha det helt utrolig når vi er sammen, så at det skal bli kjedelig bekymrer jeg meg ikke for!

Gleder meg til å pynte meg, og tilbringe kvelden med verdens beste. Kameraet er fulladet, så jeg lover noen bilder fra kvelden senere. Hva er deres planer for kvelden?


Bilde av oss fra en fest i tidlig høst.

Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: Marie

synes det høres utrolig koselig ut jeg! Jeg er hjemme med familien og egentlig kjæresten min, min ser egentlig ut som om alle planene må gjøres om på.. stress.. Hils Madeleine fra meg da!
Dato: 31.des.2010 Tid: 14:44 URL: http://baremarie.blogg.no

Postet av: Kusine

Godt nyttår, kos deg masse i kveld!!!
Dato: 31.des.2010 Tid: 16:09 URL:

Skriv en ny kommentar

hits