Link Link Link Link Link Link

Da var Juleferien over også

Publisert: 05.jan.2011 @ 21:50 Kategori: hverdags Kommentarer: 3

Da var ferien over, og skolen tilbake for fult. Kan ikke si starten var så veldig fæl, da vi startet i dag. Hver onsdag har vi jo foto, og dagen gikk til å høre på Kristian Solli om hans fotograf erfaringer og skolen han gikk på(tidligere Sørumsand elev), til å planlegge oppgaver som kommer i det kommende året og til å gjøre ingenting. Men man blir virkelig sliten av å gjøre ingenting også altså, sitte der og glane hele dagen. Ellers i dag har jeg vært flink, løpt 1,5 mil i naborommet og ryddet litt i noen klær som jeg skal fortsette med i morgen.

Jeg har ihvertfall hatt en fin juleferie, men noen unntak. Kost meg sammen med Jonas de siste dagene, bursdag hos han med familie på søndag, aking på mandag og skøyting på Lillestrøm torg i går. Kost meg masse den siste tiden av ferien! 
Morro å stå på skøyter igjen, er flere år siden sist og det skal jeg si deg syntes. Har vel egentlig aldri vært noe flink til å gå på skøyter, men jeg kommer jeg ihvertfall fremover! Jonas derimot, er mye flinkere!

Haha, very nice!
Koselig tur med litt småshopping senere på senteret. Skøytingen endte med et tupp med skøyta i isen, og jeg stupte og slo hodet mitt litt. Som igjen førte til en litt svimmel og fjern Catharina. Men ellers gikk det veldig bra, med et par små skrubbsår på skinn og hake! 
Hadde dere en fin avslutning på juleferien?

Nå sitter jeg her og koser meg med et oppskjært eple med kanel og sukrin på, nam! Håper alle har hatt en fin onsdag, og vil få en fin torsdag. Ikke lenge igjen til helg!
Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av: tjukk1

begynte på mandag vi ;O !!
Dato: 05.jan.2011 Tid: 22:04 URL: http://www.tjukk1.blogg.no

Postet av:

dere er så søtee
Dato: 06.jan.2011 Tid: 10:15 URL:

Postet av: ninahelene.

Herlighet så nydelige dere er! <3
Dato: 07.jan.2011 Tid: 18:48 URL:

Skriv en ny kommentar

hits