Link Link Link Link Link Link

At school

Publisert: 07.jan.2011 @ 12:05 Kategori: hverdags Kommentarer: 2Hey! Da var fredagen her, den vanlige kjedelige skolefredagen. Nå har jeg norsk og skriver om hvordan en presentasjon skal være. Gleder meg til mat som er om en halvtime, for jeg er veldig sulten nå.. Bestemt meg for å være glad å gå igjennom skoledagen med et smil selv om jeg har kjedelige timer fremfor meg. Norsk, matte og web. Men tross alt så er det jo helg etterpå, og jeg har flere grunner til å smile så hvorfor ikke gjøre det?

Gleder meg til helg, etter bare tre dager på skolen. Gruer meg til å starte sånn veldig med all skolearbeidet igjen. Men den tid, den sorg! Har dere en god dag, noen planer for helgen?


Webcam er tingen.. Og så fin kvalitet det blir!

I går våknet jeg opp med skikkelig smerter i hoften. Følte meg som en hundreår gammel dame som haltet rundt hele dagen, og det så ut som om det skulle bli dårlig med trening. Men neida, trening ble det likevel. 55 min spinning, som faktisk ikke gjorde vondt u det hele tatt. Nå tar jeg helg, og slapper av litt. Mest sannsynlig er hoften min bare overbelastet, noe er strekt eller lignende. Prøver å ta det litt med ro noen dager, så ordner deg seg nok. 
Ellers lagde jeg både middag, punsjboller og knekkebrød i går i tilegg til at jeg ryddet litt i klærne mine. Flink jente ja!

Ha en fortsatt nydelig fredag, så blogges vi senere. 
Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: Engulf

Jeg skal blandt annet på besøk til ei søt jente i starten av helgen :) Det gleder jeg meg masse til :D
Dato: 07.jan.2011 Tid: 13:13 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Engulf: Det hørtes koselig ut :) Håper du koser deg masse :D
Dato: 07.jan.2011 Tid: 14:55 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits