Link Link Link Link Link Link

En liten tur innom

Publisert: 13.jan.2011 @ 14:25 Kategori: hverdags Kommentarer: 6

Hey, jeg er en veldig dårlig blogger fortiden. Har veldig lite motivasjon, og er veldig lei bloggen min når det gjelder det meste. Altså både innhold, design osv.

Skal prøve å lage meg en ny blogg på en annet plattform(?), kanskje det gir mer motivasjon. Oppdaterer dere når det isåfall skjer, vil jo veldig gjerne ha med leserne mine videre om det skjer. En annen mulighet er jo selvølgelig også å gjøre noe med designet her også, men blir alltid så utrolig frustrert av designoppsettet her inne..

Ellers går det fint med meg. Har fortiden er helt utrolig sukkersug, eller i det hele tatt en veldig stor matlyst. Vanskelig å holde seg unna søtsaker i hverdagen da altså.. Litt sånn, umulig egentlig. Men jaja, livet går videre!
Takk for at du er her for meg, Jonas

Har vært endel sammen med Jonas i det siste, veldig veldig koselig! Nå gleder jeg meg til helg, to fester og ja i det hele tatt helg. Wee. Og foresten, nå spiste jeg akkurat en pære. Hadde glemt hvor søtt pære smaker, så sukkersuget mitt er nå mye mindre! Random.

Ha en fortsatt fin dag, skal prøve å bli flinkere å oppdatere!
Catharina Adele

6 kommentarer

Postet av: Line Stensrud

ååh herlige bilder :) !
Dato: 13.jan.2011 Tid: 20:34 URL:

Postet av: Marie

du og Jonas er så søte. funnet deg en bra gutt!
Dato: 13.jan.2011 Tid: 21:48 URL: http://baremarie.blogg.no

Postet av: Hilde

Så søte !
Dato: 13.jan.2011 Tid: 23:42 URL: http://vivaalavida.blogg.no

Postet av: Karoline

Wow! snakker om at pære er søtt du liksom, det der tok kaka..
Dato: 14.jan.2011 Tid: 18:14 URL:

Postet av: Julie Sofi

Du skal ikke slutte å blogge! Det er selvfølgelig lov å pause litt når man ikke føler for å blogge. Og alle mennesker har tøffe perioder. Og det er forstålig! Spesielt nå <3 Jeg elsker deg, lille du! Og det er en trist tid nå. Jeg vet du er en sterk person, og at du kommer over ting, men jeg støtter deg sånn 100%. Om det blir litt mindre blogging enn vanlig, er det ingenting du skal beklage for. Det er forstålig <3 Pass på deg selv. Masse klemmer fra meg :*
Dato: 16.jan.2011 Tid: 00:06 URL: http://sofisverden.blogg.no

Postet av: sofielillelien

Herregud så søte dere er!:)
Dato: 20.jan.2011 Tid: 10:24 URL: http://sofielillelien.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits