Link Link Link Link Link Link

Fredag, allerede?

Publisert: 14.jan.2011 @ 11:10 Kategori: hverdags Kommentarer: 3


Da er det allerede fredag! Uken har gått veldig fort, mest sansynlig fordi jeg har hatt noe å gjøre omtrent hele tiden. Blandet uke, mange gode tider, og noen triste. Fått til to gode treninger i løpet av uka, noe jeg er fornøyd med da jeg ikke har vært helt i form, vært i begravelse som utgjorde mye av tirsdagen pluss familiemiddag på peppes på kvelden. Jeg hadde en fin onsdag med foto heledagen,  med besøk av en flink fotograf vi lærte mye av, jeg har overnattet to netter med Jonas, som helt klart er bra, og ja, hatt noe å gjøre hele tiden. Da går tiden fort!

Nå har vi norsk, ganske morsomt egentlig. Har blitt delt ut roller og skal si opp skuespillgreier og slikt, morro. Nå er det ikke mange timer til helg, og bursdagsfest i kveld. Bestejenta mi kommer til meg før festen, da blir det hjemmelaget pizza og kos som start på en bra kveld med mange mange folk(over 70 stk).

Bare å holde ut matte og webtimen, så er det helg. Resten av helgen blir det nok avslapping, eller noe annet. Tar det som det kommer. Festen jeg egentlig skulle til på Lørdag ble utsatt til neste helg, da jeg er på Hafjell med Jonas!

Ha en strålende fredag, alle dere søte. 
Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av:

god helg :-)
Dato: 14.jan.2011 Tid: 11:14 URL:

Postet av: - Photographyx

God helg :D
Dato: 14.jan.2011 Tid: 11:39 URL: http://Photographyx.blogg.no

Postet av: karoline

god helg snuppppa
Dato: 14.jan.2011 Tid: 12:36 URL:

Skriv en ny kommentar

hits