Link Link Link Link Link Link

Dagen i dag, lørdag

Publisert: 15.jan.2011 @ 22:27 Kategori: helg Kommentarer: 3

(skulle egentlig vært postet for flere timer siden)

Startet dagen med en god frokost i dag etter å ha sovet til jeg våknet av meg selv. Fikk veldig lyst til å løpe, så da gjorde jeg det. Etter det var jeg flink, og ryddet/vasket hele kjelleren. 
Var også på Jessheim senteret med foreldrene mine og brukte en julegave, et gavekort på platekompaniet. Kjøpte dvd'ene Remember Me, Se opp, Hot tub time machine også kjøpe pappa Tomme tønner.

Kvelden blir mest sannsynlig fylt opp med film, godis, musikk og avslapning. Deilig lørdag, med andre ord. Akkurat fått i meg en herlig og veldig typisk lørdagsmiddag her hos oss. Biff og flørtegratinerte poteter, med brokkoli til. NAM. Snart blir det Dream is.. NAM, igjen.
Madeleine og meg før festen. Jenta mi det.

I går hadde jeg en veldig bra kveld hos Signe. Møtte masse mennesker, både kjente og nye. Musikk, dans, godis(!), latter og morro. Var på tide med en fest igjen, kjente jeg virkelig hadde savnet det. Bare det at det er så mange hyggelige mennesker på et sted med så god stemning kan jo ikke slå feil. Ah, lenge leve det sosiale liv. Hehe. Desverre ble det litt drama da, noe som gikk utover hovedpersonen.. Det var veldig synd, og veldig urettferdig, men det ordnet seg heldigvis til slutt og stemningen kom tilbake. Det er vel det viktigste.


Kjole fra Rare Fashion, Nelly. Kom faktisk i går, så det passet jo bra. Kanskje litt sommerlig, marine aktig. Men ville jo bruke den, alltid gøy å bruke nytt! 69 kr for en kjole er heller ikke dumt altså.. Salg er fint.

Ha en nydelig lørdagskveld videre. Nyt helgens mens den er, den går så alt for fort over. 
Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av: Maren selboe

hot tup time machine er drit bra !
Dato: 15.jan.2011 Tid: 23:47 URL: http://missnorge.blogg.no

Postet av: Vivian Elvevold

Var koselig på festen ja:)
Dato: 17.jan.2011 Tid: 13:14 URL:

Postet av: Tina Jacobsen

Fine bilder :)
Dato: 21.jan.2011 Tid: 15:19 URL: http://www.tinaajacobsen.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits