Link Link Link Link Link Link

Hafjell

Publisert: 24.jan.2011 @ 13:33 Kategori: helg Kommentarer: 2
Noen bilder fra en utrolig herlig helg sammen med verdens beste. Ingen andre en Jonas. Må si dette var en av de beste gavene jeg har fått noengang.. Tusen takk her også, for en herlig helg! Noen flere bilder kommer i andre innlegg.

Turen opp gikk veldig greit, litt kø men ellers var vi framme i god tid. Boller, kjeks og annet digg var selvfølgelig med hele veien. Spiste og koste oss på Peppes like ved hytta den kvelden, og den var nok den fineste peppes restauranten jeg har vært på noen gang! Resten av kvelden ble kos og avslapping foran tv'en før vi gikk i badestuen.
Vi startet dagene med egg og bacon på nystekt brød(NAM), hadde noen fine dager i bakken til sol og akkurat passe temperatur, traff masse folk Jonas kjente og koste oss i bakken. Hadde med kamera i bakken en stund etter lunsj på lørdag, kommer et eget innlegg med noen bilder fra det. Taco, badestue, godis, peis, marsmallows(grillet i peisen) og kos er veldig gode stikkord for kvelden! Søndagen gikk til det samme som start, litt rydding for så å levere nøkkelen og dra rett i bakken. Herlig, herlig. Bildene viser vel endel.. En sykt deilig helg som gikk altfor fort!

Det var kort fortalt, min helg. Hva gjorde dere denne helgen?
Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: sofielillelien

ååh, SÅ koselig! har været med kjæresten min nesten hele helgen, syntes helgen gikk alt for for jeg også!:( Men det er snart en nyy:D
Dato: 24.jan.2011 Tid: 22:02 URL: http://sofielillelien.blogg.no

Postet av: Anni- Motens verden!

den helga som var nå, altså 28,29,30 jan. var jeg på Hafjell :D Spilte fotball da : )

var på hotell. Det er veldig fint der!
Dato: 01.feb.2011 Tid: 21:27 URL: http://motensvs.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits