Link Link Link Link Link Link

Hva har skjedd?

Publisert: 28.jan.2011 @ 19:05 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 4

Hvor er den motivasjonsfulle, den skoleflinke og sprudlende jenta blitt av? Jeg sitter nå og leser i arkivet, og får helt vondt i magen av å se bilder og innlegg fra varmere tider. Solfylte dager og outfit bilder tatt ute i sollys. Outfit som jeg savner veldig.. Shorts, strømpebukser, converse, skinnjakker, skjorter osv helt uten tanke på at man fryser ihjel uten noe mer. I disse vintertider har jeg ingen tanker om hva jeg har på meg, for det er så begrenset for hva som går ann uten at man fryser seg helt fordervet. Uansett så synes jo ikke klærne, fordi det er så kaldt på skolen at man har på seg store jakker og skjerf uansett tid.
Solen står opp når vi kommer på skolen og går ned når vi går ut av skyvedørene.. Er det rart jeg har mistet gnisten? Noen ganger lurer jeg på om jeg har en mild form for vinterdepresjon, eller jeg kan vel heller kalle det kulde/mørkedepresjon. Jeg savner solen, jeg savner klærne, jeg savner lange kvelder, jeg savner løpeturer ute, jeg savner solkrem, jeg savner friminutter ute uten å fryse, jeg savner å kunne gjøre lekser mens jeg ligger ute å koser meg. Ah, jeg savner sommeren!

Jeg tror dette også er en stor grunn for dårlig blogging. Jeg tar sjeldent bilder av verken meg selv eller hva jeg driver med til hverdags om vinteren. Ute er det jo bare mørkt, og antrekkene er ikke noe å se på. Det bleke vinterfjeset mitt er heller ikke noe som frister å ta bilde av. Og bilder utgjør mye av et innlegg, det mener ihvertfall jeg.

Jeg sier ikke at jeg ikke liker vinteren, for det gjør jeg virkelig. Hva er ve vakrere enn vinteren når det er på sitt kaldeste, eller når det er sol og helt hvitt ute? Det er lite det. Og slalom og aking er noe jeg virkelig er glad i, men hvor mye får jeg gjort det? Not much. Vinteren er også så lang, lang, i forhold til det sommeren virker som. Om det bare hadde vært lyst litt lengre, og kanskje litt mildere hadde jeg ikke hatt noe imot vinteren. Isen på bakken kunne jeg godt klart meg uten også, hadde vært deilig å kunne jogge ute uten å skli for hvert steg.. Men jogging ute streiker jeg hele vinterhalvåret. Takk og lov for løpemaskin..


miss it!

Med sommeren føler jeg også hatt treningsgleden har visnet litt, og det liker jeg definitivt ikke. Er slappere enn noengang.

Rett og slett, jeg savner den gamle meg. Håper virkelig jeg våkner opp fra vinterdvale snart!

Nå har jeg masse lekser som jeg skal få gjort, trening i dag blir nok dessverre zero. Takk og lov for sjokolade, sier jeg bare. Uten det hadde ikke fredagskvelden vært noe kos i dag.
Catharina Adele

4 kommentarer

Postet av: ninahelene.

Du har helt rett!

Jeg tror igrunn de fleste får en slags depresjon om vinteren.

Man blir utrolig umotivert.

MEN det er deilig å kunne se på bilder av sommeren og mimre!

Og ikke minst, se frem til neste sommer! Som btw ikke er så langt unna!

Jeg tror også man får en slags lykkerus om sommeren.

Det er derfor det blir tristere om vinteren.

Tror jeg da! :)
Dato: 28.jan.2011 Tid: 19:38 URL: http://ninjahelene.blogg.no

Postet av: Karoline

gleder meg såå mye til sommer med deg!

soling, stranda, de fine frokoststundene våre og masse mer.. can't wait <3
Dato: 29.jan.2011 Tid: 15:28 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

ninahelene.: Ja, det får meg til å glede meg helt utrolig! Bare bildene av solen gir jo energi.. Det er jo rett og slett mindre lysmenge som utgjør vinterdepresjon så :)
Dato: 31.jan.2011 Tid: 14:31 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

Karoline: Jeg gleder meg sykt, som en liten unge! Elsker sommeren sammen med deg, ser frem til det hele året <3
Dato: 31.jan.2011 Tid: 14:32 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits