Link Link Link Link Link Link

Ikke helt på topp

Publisert: 02.feb.2011 @ 17:35 Kategori: hverdags Kommentarer: 3

Hei. Blogger veldig lite fortiden jeg, det er jeg fult klar over. Tenker hele tiden at nå skal jeg blogge om ditt og datt, men så skjer det liksom aldri. Motivasjonen og tiden er litt borte blitt den. Har vært ganske slapp i det siste, formen er ikke helt på topp. Men jeg overlever, selvom det kan bli litt mye med så mye skolegreier og slikt vedsiden av alt det andre jeg har lyst til. Tid og energi strekker kanskje ikke helt til, men jeg prøver så godt jeg kan!

I dag har jeg hatt foto på skolen, ikke gjort stort men levert et bilde og lært litt om studiolys. Likevel er jeg sliten.. Rart det der, at man ofte blir mere sliten av å bare sitte å se i skjermen hele dagen enn når man har noe å gjøre.

Nå er Jonas her, vi har akkurat spist nammenam wok. Kvelden går nok til litt skole, fordi jeg har prøve i morgen. Kjedelig, men det må desverre til. Kos dere masse i kveld, nå er vi halvveis til helg! 


Mmmh, brownisen jeg lagde til bursdagen min. Var en god del igjen etter selskapet, men nå er det snart tomt.. Ehe, kakemonster jeg? Neeh ikke i det hele tatt.

Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av: Engulf

Får håpe humøret, og sånt blir bedre etter vært. Jeg tror du trenger å bruke mer tid ute, så da passer det jo at du skal bli med meg ut i helga :D

Jeg vil ha kake etter på :D Namnam^^
Dato: 02.feb.2011 Tid: 17:43 URL:

Postet av: mexicocity

er ikke alltid like lett å finne motivasjon til alt! men denne kommer nok tilbake skal du se ;)
Dato: 03.feb.2011 Tid: 15:41 URL: http://mexicocity.blogg.no

Postet av: Elvira

hvordan får du så fin brunfarge? misunner deg! blir alltid så blek om vinteren :(
Dato: 13.feb.2011 Tid: 15:29 URL:

Skriv en ny kommentar

hits