Link Link Link Link Link Link

Keep calm and..

Publisert: 04.feb.2011 @ 11:54 Kategori: hverdags Kommentarer: 1Denne liker jeg, for den er igrunn ganske meg.
Dagen i dag startet veldig dårlig, forsov meg og hadde helt utrolig lite lyst til å stå opp for å komme på ukens kjedeligste skoledag. Men likevel så kom jeg meg til skolen, skrudde på macen, og hva skjer? Internettet er helt forsvunnet, og macen dør helt etterhvert. 
Heldigvis er den i orden igjen nå, tok den bare nesten tre timer hos datamannen.. Om jeg hadde mistet alt vet jeg ikke hva jeg skulle ha gjort, for ikke har jeg tatt backup av noe enda, uff skjerpings der altså.

Men det er jo fredag, og til tross for kjedelige timer så er det faktisk snart helg. Kjenner jeg er veldig skolelei, så helgene er det som holder meg gående hele uken. Denne helgen skal jeg være med Jonas på hytta hans i Sjusjøen sammen med foreldrene hans. Det skal nok bli koselig, og ikke minst deilig å stå litt i bakken igjen.

Nå har jeg norsk, sitter og spiser en sjokolade. Takk og lov for sjokolade, svaret på alle problemer. Nesten ihvertfall. Håper virkelig på at denne dagen skal gå fort, for jeg vil egentlig være alle andre steder enn akkurat på skolen nå.

Ha en kjempefin helg, kos dere masse!Catharina Adele

1 kommentar

Postet av: mexicocity

ja, takk gud for at det er fredag!! :D
Dato: 04.feb.2011 Tid: 19:57 URL: http://mexicocity.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits