Link Link Link Link Link Link

Snart helg!

Publisert: 11.feb.2011 @ 14:27 Kategori: hverdags Kommentarer: 2


Haha, nydelig bilde..

Oi, heisann dere der ute. Jeg trodde jeg postet et innlegg i dag tidlig, men det var visst blitt borte. Nå er det snart helg, en helg med masse planer. Liker det veldig godt, det eneste som er negativt med det er at jeg er helt papp i hodet. Snufser og hoster i ett, og har et døvt øre. Forkjølelse er ikke noe morro altså, men humøret er på topp i dag og det holder meg oppe en god del.

I kveld skal jeg til Jennifer for å feire bursdagen hennes med herlige jenter. Blir nok kjempekos, med god mat og en god del godis. Lover noen bilder, om ikke jeg tar med kamera så er det nok noen andre som har det. Vi er tross alt flere fotoelever der, så det skal nok bli noen bilder ja. I morgen turer det til Marie for innflytningsfest sammen med andre herlige jenter, noen jeg ikke har sett på lenge. Så mye å glede seg til denne helgen, ellers skal jeg slappe av og prøve å bli frisk, og gjøre noe for mamma på søndagen. Det er morsdag, vet dere vel.


Denne te-koppen har vært min redning i dag, for å overleve skoledagen.

Mange som er syke fortiden, 3 stk har nå dratt hjem i løpet av dagen i klassen. Vi er 6 stk igjen, og jeg har feber. Yes! Men det stopper ikke meg, litt feber er da ingenting. Så ønsker alle dere der ute som også er syke, god bedring. Og alle der ute, en superfin helg. Etter denne helgen er det bare en uke igjen før ferie, tenk på det a dere!

Ha en fortsatt nydelig fredag. Nå skal jeg konsentrere meg om å overleve resten av webtimen..
Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: Hanne Elizabeth

Jeg tar ikke helg før imorgen kveld, æsj.

Du får ha en herlig helg! :D
Dato: 11.feb.2011 Tid: 14:28 URL: http://www.hanneelizabeth.blogg.no

Postet av: Tine

gleder meg til i morgen:)
Dato: 11.feb.2011 Tid: 17:11 URL:

Skriv en ny kommentar

hits