Link Link Link Link Link Link

Mother for second time

Publisert: 20.feb.2011 @ 21:21 Kategori: helg Kommentarer: 2

Det er søndag kveld, og jeg har endelig satt meg ned i sofaen. Vet ikke helt hva jeg har drevet med i dag, for at den skal ha blitt borte så fort. Dagen har ihvertfall vært kjempefin med nydelig vær på en daff søndag.

Min nye baby ankom til meg i går! Canon EOS 550D er nå mitt, og jeg er kjempefornøyd med det hittil. Tok det med på en luftetur tidligere i dag, og tok noen bilder nede ved glomma. Deilig å være ute, selv om det var veldig kaldt ute i dag.

noen få av bildene jeg tok ute i dag..

Eller har jeg i dag bakt litt sunnere eplemuffins og kjempegode mandelkjeks. Mmmm, yum! I går lagde jeg rullekake, så nå har jeg masse nam å kose meg med resten av ferien! Baker når jeg kjeder meg jeg.. Noen må jo være sånn også!

Nå er det film og kos med familien resten av kvelden. I går kveld var Mille hos meg, ble kos med masse godis, is og taco. Vi så også på 'Den blå lagunen' og 'Se opp'. Den første var skikkelig søt, anbefales! Og Se opp er alltid en slager, går aldri lei. 'Hei, jeg heter Hund'. Digger Hund, haha.

Hva har dere gjort denne helgen?
Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: Malin Moldestad

Eg har jobba, og vore sjofør for noken kompisa :) Nydelige bilder!
Dato: 20.feb.2011 Tid: 22:19 URL: http://www.mmoldestad.blogg.no

Postet av: Julie Sofi

Jeg passer veldig godt på din første lille baby<3 Hun trives kjempe godt^^, Også er hun så snill i tillegg, tar så mange fine bilder for meg :D
Dato: 14.mar.2011 Tid: 13:08 URL: http://sofisverden.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits