Link Link Link Link Link Link

Ikke helt som planlagt

Publisert: 05.mar.2011 @ 18:19 Kategori: helg Kommentarer: 2

For en utrolig fin Lørdag! Har dere sett været ute i dag? Ah herlig. Blir gjennom hele kroppen lykkelig av solen, den deilige temperaturen og dryppene som kommer fra snøen. Gleder meg som en liten unge til snøen smelter.. 'Feiret' det fine været med å bruke mine nye ankelstøvletter for første gang, noe som jeg har lengtet veldig etter. Får nemlig ikke plass til tjukke sokker i dem, så må nesten være noen pluss for at mine kaldeføtter ikke skal bli til is. 

Og vet dere hva? I dag hadde jeg 'store' planer for bloggen. Skulle ta outfitbilder ute i finværet til dere, pluss andre bilder ute. Også skulle jeg ta bildet av innkjøpet mitt, for jeg har nemlig vært på storsenteret med min kjære mor og brukt litt bursdagspenger. Så flere innlegg skulle det bli til dere i dag! Men den gang ei, det ville ikke kameraet mitt være med på..

Skulle egentlig ta bilder i går på bursdagsfesten, men den gang ei den heller(om det er det man sier?). Uansett hadde jeg det veldig koselig. Fine folk jeg ser sjeldent, musikk, godis og litt dans. Kos!

Babyen min tar nemlig bare svarte bilder, og jeg aner ikke hvorfor. Litt dumt i og med at det kun er noen uker gammelt.. Så jeg håper Jonas fikser der når han kommer nå etter på. Jeg har ihvertfall hittil hatt en strålende helg, og synes det er veldig dumt at jeg ikke kunne gjøre øyeblikkene evigvarende ved å ta bilder. Men sånn ble nå det..

Nå skal jeg kose meg resten av helgen sammen med kjæresten min. Kanskje blir det noen bilder fra det til dere senere.. Jonas og jeg har foresten 3 mnd i dag, tiden har flydd avgårde! Hurra for oss, jeg elsker deg Jonas!


Bilde fra en fin dag tidligere i vinter

Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: ♥ VANILLA

Gratulerer med 3 mnd! Kos dere :-D
Dato: 05.mar.2011 Tid: 18:33 URL: http://malindh.blogg.no

Postet av: Julie Sofi

aww, jeg digget musikken. Virkelig. Så smittet sol-følelsen over :D Aww, livet er så fantastisk :D Du gjør dagen min god, lille du^^, Liker virkelig bloggingen din! :D
Dato: 14.mar.2011 Tid: 12:59 URL: http://sofisverden.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits