Link Link Link Link Link Link

Positiv!

Publisert: 10.mar.2011 @ 15:12 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Torsdagen er snart over. Skolemessig i hvertfall.. Har naturfag, kjempegøy. Klar for helg, og sint på snøen som detter ned. Men ellers er humøret bra, på tross av sliten kropp og stiv nakke. Gjelder så se de positive tingene oppi den negative. Jeg er kanskje ikke den beste personen til å skrive det, for er ikke akkurat flink til å tenkte sånn i perioder. Men nå i disse dager, er jeg faktisk veldig flink! Har selvfølgelig noen 'anfall' med frustrasjon, men det går fort over. Jobber med meg selv, for livet er for kort til å være sur og lei. Ikke har jeg noen grunn til det heller, synes jeg egentlig.

Smil til verden, og alt virker mye bedre.. Det er faktisk mye godt å sette pris på selv om verden virker slem og dum i blant. Noe den gjør ganske ofte i perioder, om man skal være negativ. Spesielt nå på vinteren.


Jonas er en stor smilefaktor for min del, når det gjelder alt som gjør meg glad. I blant venner, familie, trening, mat, foto osv da selvfølgelig.

Hva er det som gjør deg glad? Er du flink til å sette pris på det gode rundt deg?
Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: Engulf

DU gjør meg glad<3 Men kan også nevne musikk, sol, mine nærmeste venner, å gjøre ting jeg synes er gøy, eks: ekstremsport spseisielt når man får kikk! :D
Dato: 10.mar.2011 Tid: 18:17 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

<3 Deler de tingene der med deg! Jeg og mine kick under trening eller på dansegulvet da, kanskje :p
Dato: 11.mar.2011 Tid: 10:24 URL: http://catharinaadele.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits