Link Link Link Link Link Link

Helgen sin det

Publisert: 20.mar.2011 @ 13:29 Kategori: helg Kommentarer: 1
Søndag formiddag, solen skinner og det har vært en herlig helg. Nå leker jeg vaskedame, er flink og rydder/vasker kjelleren min. Med noen pauser, som nå. I går var jeg i 50års slag, noe som var veldig koselig. Kjempe morsom toastmaster ihvertfall, hehe! Tok ikke noen bilder der selv om jeg hadde med kamera, følte det ikke var så interesant for dere å se bilder av familien min med venner uansett. Men Jonas og jeg tok noen bilder etter festen da, følte meg ikke akkurat på mitt fresheste da men. Koselig kveld, som ble avsluttet med film og godis.

Fredagen var det Jesus <3 Electro Winter Wake Up, og det var kjempegøy! Bra musikk og veldig god stemning hele kvelden, og den var over på et blunk. Danset og koste meg med Madeleine, mens Jonas filmet. Vi fikk til og med være backstage, og hilse på noen av DJ'ene. Morro!
Håper dette gjentas, for det var en fin kveld. Gjennomsvett og mør i bena var kostnadene for det, men absolutt vært det. Spesielt da vi avsluttet med kebab på bislett. Koselig og spennende kveld! Tok ingen bilder, men vet jo at Jonas filmet. Muligens jeg får tak i noe av det?

Nå skal jeg støvsuge, og hente Jonas fra russemøte. I dag er det UT og gå i finværet, for så å dra i enda en bursdag. Min kusines feiring av 19 år. Gleder meg til enda mer familie, og ikke minst god mat og kake. Fint å få møtt både mor og farsiden av familien på en helg, det liker jeg. Familiekjær er jeg, veldig faktisk. Familien er utrolig viktig for meg!

Nå gir jeg meg for nå, vi blogges senere! Ha en strålende søndag videre, nyt. I morgen er det skole igjen.. 5 dager igjen til helg!


Catharina Adele

1 kommentar

Postet av: Julie Sofi

Jah, takk for at dere stilte opp. Var så koselig så :D <3
Dato: 22.mar.2011 Tid: 19:12 URL: http://sofisverden.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits