Link Link Link Link Link Link

Årets første joggetur

Publisert: 22.mar.2011 @ 20:27 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 2


mm, jordbær

Hei du, for en flott tirsdagskveld det er! Nå sitter jeg i massasjesetet mitt, med te og sjokoladekake ved siden av meg. En annen fin ting er at jeg faktisk har fullført årets første joggetur ute i dag! Hvor deilig er ikke det? Det er virkelig et vårtegn for min del. Om vinteren kunne det faktisk ikke falt meg inn å jogge ute.. Men i dag hadde jeg nesten for mye klær på meg, og det er et godt tegn. Etter den fine turen på rundt 12 km, spiste jeg en bedre middag som bestod av laks, grønnsaker og pestopasta. Nam nam.

Høres ut som jeg lever et ganske fint liv, om jeg leser det jeg har skrevet over. Men, jeg gjør jo det! Hatt en fin dag med humør på topp, i hvertfall i forhold til i går som var mye dårligere. Ble litt sur på læreren i dag, da jeg fikk annmerkning for å komme et minutt forsent.. Men sånn kan det gå, og sånn gikk det på Sørumsand vgs. Må jo også tilføye at jeg har engelsk og masse medialekser som jeg helst skal gjøre da.. Så er ikke bare kos her altså. Har også hatt hodevondt i hele dag, men det vil jeg ikke tenke på.

Hva har du gjort i dag, pleier du å jogge ute?
Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: Julie Sofi

Kan du legge ut en god kake oppskrift, tenkte jeg skulle bake en kake i morgen, men jeg er jo ikke så veldig god på oppskrifter jeg da :P
Dato: 22.mar.2011 Tid: 20:48 URL: http://sofisverden.blogg.no

Postet av: kkathrinew

Du er sprek Catharina :O Flink :D
Dato: 23.mar.2011 Tid: 16:43 URL: http://kkathrinew.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits