Link Link Link Link Link Link

Jesus loves Electro "Winter Wake Up"

Publisert: 22.mar.2011 @ 21:55 Kategori: diverse Kommentarer: 4

Som dere kanskje husker, så var jeg på Jesus loves Electro Winter wake up i Oslo på fredagen. Må igjen si at det var utrolig morsomt, og virkelig noe jeg gjerne skulle vært med på igjen! Dro sammen med Madeleine, vi var med Jonas som skulle filme og intervjue DJ'ene. Og vi fikk komme backstage og hilse på noen av dem, yay! En utrolig morsom kveld med bra musikk, god stemning og masse dansing! Lagt ut film fra det under, og som dere kanskje ser er den filmet og redigert av kjæresten min. Jeg har en flink kjæreste!


Har du noen gang vært på Jesus loves Electro party? Hva synes dere om filmen?

Catharina Adele

4 kommentarer

Postet av: Julie Sofi

Nå er ikke jeg så veldig "Gud-menneske", men det der så utrolig morsomt ut!! Jeg vil også på danse-party!! give it to meee!! Får æ værr'e med neste gang, eller er jeg for stor? :c
Dato: 22.mar.2011 Tid: 22:24 URL: http://sofisverden.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

Julie Sofi: Hehe, er jo egentlig ikke så veldig 'gud-menneske' jeg heller som du så fint kaller det, men det er absolutt ingen hindring! Var supergøy, og nei selvfølgelig er du ikke for stor!
Dato: 22.mar.2011 Tid: 22:29 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: ninahelene.

Kjempe bra film! Jeg har personlig ikke vært på Jesus <3 electro, men jeg har hatt sykt lyst til å dra. Dessverre har jeg veldig lite kristne venner i området, eller venner som kunne tenkt seg å være med generelt, så ja..

Men jeg vil oppleve det en gang da! :)
Dato: 23.mar.2011 Tid: 10:45 URL: http://www.ninjahelene.blogg.bo

Postet av: karoline

hvor gøy :D
Dato: 23.mar.2011 Tid: 12:41 URL:

Skriv en ny kommentar

hits