Link Link Link Link Link Link

Torsdagsmys

Publisert: 24.mar.2011 @ 21:48 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 1

Da er snart torsdagen over, jeg har vært på spinning, og nå står det faktisk pikekyss i ovnen. Har aldri lagd det før, så det kan bli veldig spennende hvordan resultatet blir.. Snart er det dusjen, og litt kveldskos med yndlings-hverdagskosen: et pink lady eple med kanel, cottage cheese og syltetøy over. Mmm, det er nam det.Pikekyssene..

De øverste med sjokoladesmak har blitt helt flate.. Hm, får håpe de smaker godt selvom! De under ser heldigvis litt mer vellykkede ut. Ingen ble sånn jeg vile ha dem da, i sånne morsomme former eller seendes ut som kremtopper. Men jeg har jo ikke utstyr til å lage sånt, og så var dette tross alt første gang jeg lager slikt så.

 

Nå er denne kroppen klar for helg! Ser frem til bursdagsfest i morgen kveld, og en uviten lørdag/søndag. Skal prøve å få hvilt ut i løpet av helgen, og bare kose med med film og godis en kveld. Gleder meg! Noen planer for helgen, dere da? Nå må jeg bare igjennom enda en slitsom fredag med masse å gjøre på skolen, liker ikke at torsdager og fredager er de mest slitsomme. For da er jeg så sliten og klar for helg.. Ha en fortsatt fin kveld, og god natt!
Catharina Adele

 

1 kommentar

Postet av: Kathrine

Så godt ut! Skal bare kose meg :-)
Dato: 24.mar.2011 Tid: 21:58 URL: http://kkathrinew.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits