Link Link Link Link Link Link

4 mnd

Publisert: 05.apr.2011 @ 23:02 Kategori: helg Kommentarer: 4

Jeg lever enda! Og jeg har egentlig hatt planer om å blogge helt siden jeg kom hjem søndag kveld, frem til nå. Men har ikke hatt tid til å legge inn og redigere noen bilder, og intet innlegg uten bilder vet dere vel nå. 

Hadde uansett en fantastisk fin helg sammen med kjæresten min. Vi var på hytta hans i Sjusjøen alene hele helgen, og koste oss masse med god mat til alle døgnets tider. Hadde også en liten dag i bakken(med nye ski for min del!), og vi satt ute i sola på søndagen  i nesten bare undertøyet. Jeg hadde også hele helgen fri fra sminke. Herlig! Var kos fra start til slutt. Tok ikke så mange bilder, men noen ble det da. Legger ut noen få under.Nam.. Litt KOStilskudd er alltid viktig, og noe vi er veldig flinke på.


Vi har foresten 4 mnd i dag! Tiden flyr, og jeg liker det. Jeg elsker det faktisk! 

Lunsj i solsteken er ikke feil!


Så jeg har hatt en fin helg. Dagen i dag var lang på skolen, og kvelden har gått til trening og photoshoot hos Mille. Hun og LP platene hennes var modell for meg på fotooppgaven vi har nå. Og siden jeg tok disse bildene i kveld, får jeg fri i morgen! Yay, digg digg. Morgendagen blir en fin onsdag, fri fra skolen, frisøren for å stripe ettervekst, også resten av kvelden sammen med gutten min, og familien hans på festforestilling på kulturhuset i Lillestrøm. 

Skal prøve å få blogget før jeg drar, og i det hele tatt begynne å blogge litt jevnere. Så vi blogges!
Catharina Adele4 kommentarer

Postet av: Julie Sofi

Så kjempe kos ut! Ja, vi har vel snart 2 måneder nå(?), ingen av oss klarer å holde styr på det. meehn, vi finner nok ut av det snart. heh. Men joda. Hyttetur, ser så digg ut! Kanskje dere får kommet dere å sett på meg på FAME på torsdag eller søndag??? <3
Dato: 05.apr.2011 Tid: 23:15 URL: http://sofisverden.blogg.no

Postet av: p o e s

kjempe fine bilder :)
Dato: 08.apr.2011 Tid: 17:43 URL: http://poes.blogg.no

Postet av: Amanda

Grattis med 4 mnd ! KOS :D

.....men hvorfor har ikke Jonas på seg bukser ?
Dato: 09.apr.2011 Tid: 08:37 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Amanda: Tusen takk!

Fordi han solet seg, og prøvde å bli brun til Afrika :D Hehe.
Dato: 09.apr.2011 Tid: 11:26 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits