Link Link Link Link Link Link

A little break

Publisert: 10.apr.2011 @ 18:48 Kategori: diverse Kommentarer: 0

Hei, hvem er du? Ja, du ja. Deg har jeg glemt litt de siste dagene.. Jeg vet jeg er en forferdelig dårlig blogger for tiden. Men jeg har også nå en grunn for det. Ting går ikke helt som jeg vil i noen områder, og jeg har nok med meg selv og all skolearbeidet. Har hatt det så utrolig bra i lang tid, (og har det fremdeles veldig bra) men det er noen ting som ikke går helt som det burde, og som opptar mye av tiden min nå. Vil ikke komme mer inn på hva det er, men nå vet dere ihvertfall at jeg kanskje vil ære litt fraværende fra bloggen fremover. Sier ikke noe sikkert, men mest sannsynlig.


Håper jeg ihvertfall. Bilde fra weheartit.


Ellers er det mye som er akkurat som jeg ønsker. Våren er her, og det er kjempe deilig ute. Kjæresten min er fremdeles verdens beste, og en veldig stor grunn for mine smil. Det litt negative med det er at han nå blir borte i et par uker for han skal til Afrika, heldig som han er! Men det overlever jeg, skal jo tross alt til Scotland om en uke med familien. Og det gleder jeg meg masse til! Alt annet som er negativt vil jeg ikke ta frem, for det er ikke det jeg ønsker å legge vekt på. 

Nå er det ny uke, og den siste før ferie. Håper den flyr avgårde, for jeg er virkelig klar for ferie nå. Resten av søndagskvelden skal jeg bruke på sjokolade, mediaboken og kjæresten min. Hva gjør du i kveld?

Hvem vet når vi blogges? Jeg kommer forhåpentligvis sterkere tilbake om ikke lenge, med bilder og ny energi! 
Catharina Adele 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits