Link Link Link Link Link Link

Lykkerus

Publisert: 13.apr.2011 @ 17:59 Kategori: hverdags Kommentarer: 3

Solen skinner, vi er halvveis til helg, sommeren kommer nærmere og nærmere, og jeg har akkurat løpt over 1 mil på mølla. Lykkerus! Jeg elsker virkelig å trene, det gir meg så utrolig mye. 

Jeg er også veldig forelsket i verdens beste gutt, som som sagt drar til Afrika i kveld. Så sånn sett er det litt rart at jeg er så glad nå, men jeg antar jeg er litt spent på hans vegne, pluss at han kommer jo hjem igjen! Han blir jo ikke borte for alltid, og den påskekosen vi går glipp av sammen tar vi alltids igjen senere. Jeg som er vant til og se han nesten hver dag og, kan jo tenke seg til hvor godt det blir å se han igjen etter noen uker fra hverandre. 

Også skal jeg jo til Scotland, nærmere sagt Edinburgh med familien min. Det gleder jeg meg masse til! Da blir det shopping, hotellfrokost, familie(hjerte), by, og bare kos hele tiden. Også venter påskeegget på meg når jeg kommer hjem!

Påsken er tiden for å kose seg, så det skal jeg følge opp! 


Jennifer og meg på skolen i dag. Bak er turbinhjulet det er bilde av i forrige innlegg, med beste læreren i bakgrunn. Fotolæreren! 


Jeg har så mye og være glad for, livet er jo så fint. Det var dagens glade tanker her på bloggen, kjenner jeg er i blogghumør i dag så mulig dere hører mere fra meg. Mulig det kommer svar på spm runden?
Catharina Adele 

3 kommentarer

Postet av: ♥ emmamartinee

aaaw, så koselig!:D
Dato: 13.apr.2011 Tid: 18:22 URL: http://emmamartinee.blogg.no

Postet av: Camilla

Hørtes koselig ut :)
Dato: 13.apr.2011 Tid: 18:36 URL: http://camillamikkelrud.blogg.no

Postet av: Nina Merethe - Photography

//Så herlig da! :D Heldig dere! Tusen takk, skal kose meg masse jeg :)
Dato: 14.apr.2011 Tid: 14:04 URL: http://ininamerethe.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits