Link Link Link Link Link Link

Dagens

Publisert: 25.apr.2011 @ 23:15 Kategori: ferie Kommentarer: 1Slik så jeg ut i dag. Har vært på kino med min kjære Madeleine, vi så på animasjonen Rio. Skulle egentlig se Vann til Elefantene, men så bytta vi billettene rett før fordi vi følte for å le istedenfor. Men jeg skal nok se den engang, for det ser skikkelig bra ut! Rio var veldig søt, og jeg lo masse! Så det var ikke feil det heller. 

Koselig siste feriedag. Selv om jeg har fri i morgen også, er feriefølelsen over nå. Nå er det back on track igjen, tilbake til hverdagen. Jeg har tross alt kjøretime i morgen også.. Så hold dere unna veien fra halv fire-fem, he he. 

Tok foresten egentlig noen søte bilder av oss i Lillestrøm i dag, med digitalkameraet mitt faktisk. Men flink som jeg er så glemte jeg å sette inn minnekort, så bildene ligger på kameraet.. Og da trenger jeg mikro usb-kabel, og den aner jeg ikke hvor er. Så de bildene kan jeg glemme for i kveld i hvertfall. Tok dette bildet akkurat nå istedenfor, sliten jente.


rart å bruke litt sminke igjen etter sminkefri og late dager siden Scotland turen. 

Bare for å gnu det enda mere inn, så sier jeg det igjen. Jeg savner kjæresten min, veldig mye! Gleder meg masse til å se han på skolen på fredag, før han drar videre på russetreff i helgen. For dere som ikke vet det, så er han i Afrika. 

Lykke til på skolen i morgen for dere som skal det. Jeg skal legge meg etter kveldsmaten er spist opp, og prøve å snu døgnet litt tilbake. Natta!
Catharina Adele


1 kommentar

Postet av: Vivi

Snekkerbukse er så cute!! :)
Dato: 26.apr.2011 Tid: 23:05 URL: http://pinkviv.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits