Link Link Link Link Link Link

Gla' Fredag den 13.

Publisert: 13.mai.2011 @ 22:19 Kategori: helg Kommentarer: 1


Tok noen bilder tidligere i kveld. Blomster er jo så fint! Litt i samhold(?) med oppgaven jeg har nå også.. 'Fang lyset'. Hva synes du om bildene, hvem liker du best?

 

Da er fredagskvelden her, og jeg sitter og koser meg med pirates og the caribian og godis sammen med mams og paps. Vært en fin kveld, med god mat og en god løpetur på litt over mila. Som vil si at jeg har hatt noe form for trening hver dag denne uken, noen dager bedre enn andre så klart. Nå er jeg klar for langhelg, her skal det koses! 

Jeg kom foresten ikke opp i matte i dag! Noe som selvfølgelig også var med på å gjøre denne dagen ti ganger bedre. Hatt masse energi og godt humør, unntatt når selve urneseremonien var, og urnen ble satt ned. Det var trist, men det var veldig fint å se familien igjen under lunsj etter på. Så alt i alt har vel denne dagen vært ganske bra. Så fredag den 13. er ikke lenger en ulykkesdag for meg, selv om det faktisk har vært det nå i mange år. 

Ha en strålende fredagskveld videre, og en god lørdag i morgen! Jeg gleder meg til å våkne opp i morgen, for da ligger nemlig verdens beste ved siden av meg. Han komme 'hjem' i natt, etter tryvann treff. Så lørdagen blir for meg sammen med kjæresten. Hvordan blir din? 

Catharina Adele

1 kommentar

Postet av: Helene

Utrolig fine bilder :)

SV: Jeg har nok vært inn i ortoreksiverden og er det nok litt nå også, men jeg merker stor framgang. Det er ikke så mye lenger at jeg tenker at nå må jeg trene knall hardt eller noe, men jeg tenker ofte vis jeg trener mer kan jeg spise mer. Er et matvrak ser du. Jeg elsker å spise. Mat er liksom høydepunkte på dagen min. Vet ikke hvorfor men det er bare sykt digg :-D Åsså før tok jeg jo helt av, før ville jeg nesten ikke spise. Men nå er det sånn jeg vil ha mat hele tiden, men jeg ønsker jo at maten skal være sunn fordi det gjør godt for kroppen. Men jeg bør bare også godta at noen ganger er det greit at en skeier ut med kos. Å jeg spiser MASSE vis jeg først spiser kaker -.- Tenker jo veldig ofte, jeg kan faktisk spise omtrent det jeg vill :)
Dato: 15.mai.2011 Tid: 14:13 URL: http://smallh.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits