Link Link Link Link Link Link

Tanker..

Publisert: 15.mai.2011 @ 17:40 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 6

skulle vært postet for noen timer siden..verdens beste, jeg elsker deg(hjertet er av tørket jordbær)Det er søndag, klokka er 4. Jeg nyter mitt eget selskap og lar tankene vandre mens jeg hører på drømmende og rolig musikk. Jeg ser lyst på livet, smiler til regnet utenfor vinduet og nyter smaken av melkesjokoladen som smelter inne i munnen min. Jeg har det virkelig bra. Musikken kan gjøre det utrolige med humøret, og følelsene. 

Når jeg er alene, sånn som nå, er det lett for tankene og vandre. Det kan komme gode og dårlige tanker, ofte også samtidig. Men jeg blir bedre og bedre til å se det positive framfor det dårlige nå. Jeg lever, jeg er frisk og jeg bor i Norge. Jeg har best venner og kjæreste, det er bare noen uker igjen før sommerferie, det er masse bra å se frem til, og jeg har ikke minst familien min, som betyr så utrolig mye. 

'Problemene' mine er jo ubetydelige i forhold til så mye annet. Noen ganger føles det ut som om verden skal gå under, og jeg har da lett for å synes synd på meg selv. Senere føler jeg meg bare dum, fordi jeg faktisk innser at det finnes verre ting her i verden. 

Hver dag er annerledes enn andre dager. Den ene dagen liker jeg hva jeg ser i speilet, og den neste kan jeg fort hate det. Noen dager står jeg opp med et smil om munnen, mens jeg andre dager starter dagen med et stønn til vekkerklokkas irriterende lyd. Den ene dagen kan solen være redningen, mens andre dager kan regnet være fint å ha, f.eks som en unnskyldning for inne sitting med junk hele dagen lang(veldig godt en gang i blant). Noen dager er humøret på topp uansett hva, og noen dager kunne jeg like godt holdt sengen. Noen dager kan være en blanding av alt, med et humør som aldri står stille. Noen dager oser jeg av energi og livslyst, mens andre dager kan musklene skjelve av den minste belastning. 

En ting man aldri må glemme er at dagene aldri er like, og at man må ta hensyn til det. Gjør det beste ut av dagen i dag, og gjør det som føler er riktig for deg i dag. Husk også at om en dag starter dårlig, betyr det absolutt ikke at det vil bli en dårlig dag. Jeg tror at man egentlig velger litt selv, om hvordan man vil tolke og ta ting som skjer. Viktig er det ihvertfall, at en aldri glemmer det gode i livet. For vi lever faktisk i et av verdens beste land, og de fleste av oss er godt fungerende og friske. 

Ok. ferdig med tankevandring nå. Deilig å skrible ned tankene i blant, selv om dere der ute kanskje ikke skjønner noe om hva det handler om. Det jeg til slutt vil ha fram er ihvertfall: Vær takknemlig for det du har, og lev livet hver dag. Smil, le og nyt. Du er aldri så ung som du er akkurat nå, i dag. Den setningen er også, veldig mye til meg selv.

Catharina Adele


6 kommentarer

Postet av: Donna & Sara - bloggen du bør følge!

For et fantastisk innlegg! Må være det beste jeg har lest idag :) Du er utrolig flink til å skrive, det skal du ha! :)

- donna
Dato: 15.mai.2011 Tid: 17:45 URL: http://donnaogsara.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

Donna & Sara: Tusen takk! Det gleder virkelig med slike tilbakemedlinger :)
Dato: 15.mai.2011 Tid: 17:51 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: lilleost

Så bra skrevet! Gladinnlegg!
Dato: 15.mai.2011 Tid: 17:52 URL: http://lilleost.blogg.no

Postet av: saravestli

Det er utrolig fascinerende at du klarer å tenke sånn! :)
Dato: 15.mai.2011 Tid: 18:12 URL: http://saravestli.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

saravestli: Prøver ihvertfall! :D
Dato: 15.mai.2011 Tid: 21:43 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

lilleost: Takk! Prøver så godt jeg kan :)
Dato: 15.mai.2011 Tid: 23:02 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits