Link Link Link Link Link Link

Klar for ferie

Publisert: 30.mai.2011 @ 15:27 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Da satt jeg på skolen igjen. Nå er jeg rimelig klar for ferie! Men er uheldigvis noen uker igjen på skolen.. Så er nok bare å holde ut. 

Jeg har hatt en kjempebra helg sammen med kjæresten, var blant annet for første gang på paintball som var kjempegøy! Har noen bilder fra det hjemme som jeg muligens legger ut senere. Er litt daff på bloggfronten for tiden, og det liker jeg ikke. Har lyst i massevis til å blogge, men tiden strekker ikke til og jeg glemmer å ta bilder av det forskjellige. 

Prøver å ta dag for dag, og komme meg igjennom med et smil selv om jeg er sliten, skolelei og lengtende etter fri. Heldigvis er det en god del å glede seg til, så disse ukene vil forhåpentligvis gå fort! Denne uken er allerede blitt bedre da det er fri på torsdag! Og om to uker er det jo fri på mandag. En dag i uken med fri gjør underverker.. Skulle hatt 4 dagers skoleuke, hver uke. 


bilder fra weheartit

Jeg gleder meg til sommer, og har planer om å ha minst dobbelt så bra sommer i år som jeg hadde i fjor. Den i fjor var i blant noe redusert, og trist. Men i år skal det bli andre boller! Har dere noen planer for sommeren?

Catharina Adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits