Link Link Link Link Link Link

Rainy day

Publisert: 31.mai.2011 @ 14:10 Kategori: hverdags Kommentarer: 5

Da er tirsdagen her, og det regner. Ble derfor Hunter støvler og paraply som dagens antrekk i dag.
Jeg teller fortsatt ned til helger og ikke minst ferie, men ellers har jeg det veldig fint. Humøret er bra, men hodet er ikke alltid like mye på plass. Drømmende kan man kanskje kalle meg? Puh, burde kanskje prøve å være litt tilstede og få mer ut av tiden istedenfor å bare gå å vente på ferie..

Fikk dra hjem tidlig i dag, og gjøre oppgaven for dagen hjemme. Det er positivt! Men det gjør denne tomme dagen enda lengre.. Haha, uhell i hell kan man kanskje kalle det? Men jeg klager ikke, er jo 'fri' jeg har lyst på hele tiden så. Så resten av dagen aner jeg ikke hva går til, muligens kokkelering, eller øvekjøring? Uansett, her har dere noen bilder fra paintballen jeg var på, på lørdag. Det var GØY, og ikke så vondt som jeg trodde. Følte faktisk ikke treffene den første runden, men den andre og siste fikk jeg derimot blåmerker etter. Den ene rumpen ble også veldig øm da kulen som traff ikke sprakk. Ble også veldig sliten, da det var STOR bane i skogen. Men gøy var det, og absolutt noe jeg vil prøve igjen! 


Haha, jeg så ut som en gutt! Men det gjorde ikke noe, for det var utrolig morro. Masken var i seg selv slitsom å ha på, ble andpusten av å puste i den. Føltes ut som om jeg hadde kols bare jeg gikk. Muligens det bare var min kondis? Kan godt være. 

Men nå må jeg gjøre oppgaven for dagen, fotooppgave!
Catharina Adele 

5 kommentarer

Postet av: Hverdagen med spiseforstyrrelser

Så morro da :) Har prøvd paintball før :p sykt bra. Fine bilder :)
Dato: 31.mai.2011 Tid: 14:13 URL: http://lifewitheatingdisorders.blogg.no

Postet av: anette

Så gøy :)
Dato: 31.mai.2011 Tid: 15:07 URL: http://anettebj.blogg.no

Postet av: Helene

SV: Det kan godt henne at jeg får i meg forlite engeri i forhold til treningsmengden. For jeg trener utrolig mye og spiser masse, men med lavt energi i :-P Men jeg kjenner det at etter å ha fått litt fri i dag så er jeg ikke like sliten, mn er framdeles sliten. Så tror det jeg trenger er litt fri fra skole og få tid til å tenke og gjøre ting som jeg selv ønsker litt og bare slappe av ^^ Men jeg tror nok at jeg må spise mer også.

Takk for svaret :-D
Dato: 31.mai.2011 Tid: 20:56 URL: http://smallh.blogg.no

Postet av: ninahelene.

Søta! Jeg har sendt Beautiful Blogger Awarden videre til deg jeg :)
Dato: 31.mai.2011 Tid: 21:35 URL: http://www.ninjahelene.blogg.no

Postet av: Tine

DU ER SÅ SØT!
Dato: 01.jun.2011 Tid: 20:42 URL:

Skriv en ny kommentar

hits