Link Link Link Link Link Link

Summer feeling

Publisert: 03.jun.2011 @ 11:07 Kategori: hverdags Kommentarer: 3

Hey, for en nydelig dag! Og vet dere hva? Jeg sitter på skolen jeg, mens de fleste andre skoler har fri pga inneklemt dag. Men jeg klager ikke, for været er så fint og det er jo snart helg så humøret er virkelig på topp! Jeg er glad, og livet er faktisk helt fantastisk. 


Gårsdagens! All natural før boller, bringebær, is og te besøk hos farmor. Yum
Kjole/Gina Tricot, Sko/Converse 

Har nesten hatt tre dager 'fri' nå, så du kan bare tenkte deg hvor mye sommerferie-følelse jeg hadde i går. Ah, gleder meg som en liten unge til ferie og sol nå. Helt utenkelig mye faktisk! Tirsdagen fikk jeg hjemmeoppgave etter engelsken, å ta 5 bilder. Onsdagen fikk vi dra og ta bilder et annet sted, jeg dro da til Oslo med min kjære. I går hadde jeg fri, som alle andre. Det liker man jo. Dagen i går brukte jeg sammen med kjæresten, vi gikk to timers tur i skogen før vi besøkte farmor, for så å kose oss med taco og digg resten av kvelden. Fin dag! 

Håper været holder seg sånn det er nå i lang tid fremover! Dagens er også selvfølgelig kjole. Wee, elsker det! Har full dag i dag, men heldigvis så har jeg en helg med masse kos å se frem til. I kveld blir det Madeleinetid og party som pryder kvelden, hvordan planer har du for denne fantastiske fredagen?


loveyou


Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av: Mildrid Vedvik

Awwh.. stakkars deg :\\

Pen du er^^
Dato: 03.jun.2011 Tid: 11:14 URL: http://milliv.blogg.no

Postet av: ♥ sandracb

Kos deg! fine bilder, og antrekk!:)
Dato: 03.jun.2011 Tid: 11:47 URL: http://sandracb.blogg.no

Postet av: Tone Hjertemat

Du, bare så kommentaren din hos Mjuuugly og lurte på hvorfor du ikke får smakt før du er 18...? Her i huset får sønnen på 3 år supermat ... :)
Dato: 09.jun.2011 Tid: 10:42 URL: http://www.hjertemat.com

Skriv en ny kommentar

hits