Link Link Link Link Link Link

Helgeroa

Publisert: 15.jun.2011 @ 21:56 Kategori: diverse Kommentarer: 3

Hei. Jeg er ikke helt med for tiden jeg. Bruker mesteparten av tiden min på å være glad fordi livet er fint, og fordi det snart er ferie. Den resterende tiden bruker jeg på å grue meg til opptaket på freda i tilfelle jeg kommer opp(noe jeg har utrolig lite lyst til, kryss fingrene med meg vær så snill?) og på å irritere meg over at Sørumsand vgs er den eneste skole i området som ikke gir oss fri når karakterene er satt, vi ikke har eksamen eller har noe å gjøre i timene. Skal helst bare titte i macene våre, eller rusle rundt. Ah jeg vil ha ferie nå, så veldig mye også!

Jeg har foresten verdens beste kjæreste som alltid er her for meg, noe jeg setter utrolig pris på. Hadde en herlig helg med han nå på hytta mi i Helgeroa. Veldig kos med ganske fint vær, sene kvelder, lange gåturer, is og vafler osv. Hadde det ihvertfall kjempebra, og det var trist og dra. Jeg vil bare være der, bort fra den vanlige hverdagen her hjemme! Fikk også møtt min kjære Karoline igjen i løpet av helgen, det likte jeg svært godt! Gleder meg til å se henne mer om noen uker.


Tok ikke mange bildene, men her er noen av dem. Herlige kjæresten min, hytta og selve området rundt. Elsker det! Nå vil jeg bare ha ferie, og håper alt jeg har på at jeg ikke kommer opp på fredag. 

Nå er jeg sliten. Veldig sliten. Sitter i onepiecen min og spiser litt kvelds med milkshake til, håper på at energien vil komme tilbake til kroppen min om litt. Håper alle har noen fine dager, og dere som har ferie koser dere masse med det! 

Natta.
Catharina Adele 
3 kommentarer

Postet av: Engulf

Hakuna Matata vennen min <3
Dato: 15.jun.2011 Tid: 22:46 URL:

Postet av: Vingle Line Stensrud

Får skikkelig sommerfølelse av de bildene, så koselig ut!
Dato: 17.jun.2011 Tid: 09:43 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Vingle Line Stensrud: Så bra, det som er meningen :D
Dato: 20.jun.2011 Tid: 17:55 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits