Link Link Link Link Link Link

Maks uflaks

Publisert: 18.jun.2011 @ 10:08 Kategori: helg Kommentarer: 1

Hei, da er det 'endelig' helg. Og grunnen til at jeg skriver det med sånne her '' er fordi JEG KOM OPP i eksamen i går. Huff, det er uflaksen sin det. En av de 6, av 120 elever eller noe sånt. Så nå har jeg eksamen i helse på tirsdag. Heldigvis fikk jeg det temaet, da jeg interesserer meg ganske mye for det! Så nå er det 4 kapitler som ligger og venter på å bli lest, så bloggen ligger nok frem til tirsdag/onsdag om jeg ikke blogger for et avbrekk.

Men pauser tar jeg uansett, for planene for denne helgen har vært lagt lenge. Det er også en grunn til at det var ekstra kjedelig å komme opp nå. For i går var jeg på Janet Jackson konsert på folketeateret! Det var noe av det beste jeg har opplevd noen gang, helt rått! Selv om det kun var sitteplasset stod folk og danset og skrek som gale, og det liker jeg. Mille har noen bilder av oss fra i går, så skal prøve å få tak i dem. 

Planene for dagen i dag er heller ikke eksamen.. Det er bryllup! Søsteren til kjæresten min gifter seg i dag, og jeg gleder meg masse. Hurra for Christina og Eirik! Aldri vært i bryllup før jeg, så det blir nok bra. Jeg skal også være fotograf under middagen og festen, så det er også noe som blir spennende! Er ganske spent på dagen, og eksamenslesingen stresser jeg ikke med. Kjenner jeg tar denne eksamen her ganske avslappet, det får gå som den går, jeg skal gjøre mitt beste og samtidig kose meg masse denne helgen. 

Ha en strålende dag! Kryss fingrene for at været blir bra utover dagen!Catharina Adele

1 kommentar

Postet av: Jeanett<3

Lykke til :)
Dato: 18.jun.2011 Tid: 17:41 URL: http://vildejeanett.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits