Link Link Link Link Link Link

Siden sist

Publisert: 30.jun.2011 @ 22:32 Kategori: Sommerferie Kommentarer: 2
 

Hey! 

Nyter alle ferien? Det prøver jeg, selv om jeg for min del ikke har ferie denne uken. Jeg tilbringer nemlig dagene på Tertitten. Der er det møkk og svette som gjelder. Neida, joda. Hehe. Har de siste dagene lært masse om gammeldags togarbeid/system, og hvor mye arbeid det faktisk ligger bak alt. Også må jo alt gjøres for hånd.. Jeg liker det moderne togssystemet bedre jeg, selv om Tertitten er kjempekoselig å kjøre med! Har i løpet av uken bært og stablet masse ved(som de startfyrer lokmotivene med, noe de må starte med 4 timer før de skal brukes), vært med og startfyret opp lokket(lokmotivet), vært med på kjøredag og klippet billetter/sett hvordan lokket funker og prøvd å styre det, vasket og skrapet under et lokmotiv for så å male, justert togskinner med muskelkraft, prøvd å sveise, blitt solbrent og veldig møkkete. Har kost meg, blitt sliten og jeg har lært mye. En annerledes jobb, og noe av det beste med den er at jeg tjener bra og at det er mye utejobbing! Den siste delen der er mindre positiv i morgen, for da skal vi justere skinner hele dagen(blodslit som mannen kaller det) og det er spådd masse regn. Men den tid den sorg, nå er det bare morgendagen igjen før det er en fridag. Også jobber jeg søndagen igjen før jeg tar noen uker ferie!

Nebbrsvollen med min kjære i går etter jobb, i det fantastiske været!

Jeg har gjort masse andre ting også siden sist da. Blant annet grillet med fine folk, spist masse god mat, sett på flere gode filmer,vært på Nebben i Lillestrøm, også i Sverige for en uke siden i dag sammen med Jonas. Da ble det shopping, blant annet det under.
Kjole og solbriller fra hm, shorts, cardigan og blondekjole fra bikbok til halv pris.

Ellers ble det handling av mat, ca en kilo med smågodt også kjøpte jeg faktisk proteinpulver. Tilbud bare denne mnd, 3kg til kr 399. Da slo jeg til, da dette er noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Skal nok bli brukt mest til sunnere sjokolade milkshaker, mer proteinrik bakst osv, og ikke som noe måltid erstatter om noen mistenker det. Litt ekstra protein skader ikke, særlig ikke når det smaker sjokolade. 

Med tanke på trening og kosthold tar jeg det som det kommer i ferien. Trener om jeg får tid, og spiser også ettersom hva som skjer. Blir mye kos, god mat og mindre trening. Men ferie er ferie, og jeg skal nyte det! God mat trenger ikke bare bety usunn mat heller vet dere, det finnes jo så mye godt som også er sunt! Har allerede lagd sunn hjemmelaget bounty, og har masse flere oppskrifter jeg vil prøve ut på lager. Namnam!

Det var dagens oppdatering, en lang en ble det også. Skrev nok mest for min egen del.

Hvordan har din ferie vært frem til nå?
Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: Silje Silje

Så fresh og sommerfin du er :-)

sv: Så kjekt å høre! :-D
Dato: 01.jul.2011 Tid: 09:28 URL: http://siljesreise.com

Postet av: Catharina Adele Nordli

Silje Silje: Tusen takk! :-)
Dato: 06.jul.2011 Tid: 12:31 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits