Link Link Link Link Link Link

På andre tanker

Publisert: 23.jul.2011 @ 14:56 Kategori: Sommerferie Kommentarer: 2

Jeg trenger vel ikke fortelle noen hva som skjedde i Oslo i går. Facebook, media og omtrent alle blogger skriver ikke om annet, og jeg tror de fleste er enige om at dette er forferdelig tragisk for landet vårt. Jeg var i noe sjokk i tiden etter dette skjedde, og jeg har ikke helt skjønt det. Særlig ikke den forferdelige skyteepisoden på Utøya. Der altfor mange uskyldige barn og unge ble drept av en eneste mann, utkledd som en politimann. Uff, men dette vet dere jo. Og det skjer dumme ting ellers nå også, så dette innlegget skal egentlig  fokusere mer på positive stunder fra litt før i sommer. Bilder fra vakre sommerdager på hytta med kjæresten min som betyr utrolig mye for meg. Viktig å fokusere på menneskene som betyr noe for deg nå i disse tyngre dagene. Tenk om det var de som hadde blitt drept.. Jeg føler meg veldig heldig som har alle kjære i god behold enda. 

Sender varme tanker til alle pårørende..
 

Bilder fra herlige og bekymringsfrie sommerdager..


Også vil jeg også si til mine nærmeste, at jeg savner dere og håper dere har en fin ferie oppi alt det som skjer. Jeg er glad i dere! 

Jeg oppfordrer alle der ute å prøve å tenke på det gode som er i livet, og ikke fokusere for mye på det dårlige. Vi må stå sammen! I ♥ Norway
Catharina Adele2 kommentarer

Postet av: Signe

Utrolig fine bilder, Catharina!
Dato: 24.jul.2011 Tid: 20:53 URL: http://gudsigne.blogg.no

Postet av: Vingle Line Stensrud

Så søte og koselige bilder!

Savner deg jeg :(
Dato: 25.jul.2011 Tid: 13:25 URL:

Skriv en ny kommentar

hits