Link Link Link Link Link Link

Sommerferien

Publisert: 20.aug.2011 @ 21:18 Kategori: ferie Kommentarer: 8

Sommerferien er nå over, og det har blitt til(som dere kanskje har skjønt) at bloggen også har hatt ferie. Dette fordi jeg har hatt andre ting å gjøre enn å sitte inne på macen. Ferien har vært veldig bra, og jeg har gjort en god del som har fått ukene til å fly avgårde. Har vært hytteturer til min og kjærestens hytte, en uke i La Manga, jeg har jobbet på Tertitten i to uker og vært noe hjemme. 

De siste ukene har Jonas blitt prioritert, da han i går flyttet til Nordfjord folkehøyskole. Nå er det mange uker før jeg får se han igjen, og det er en to timers flytur mellom oss(eller 9 med bil). Dette kommer helt klart til å bli tøft, da jeg fikk se han hver dag på skolen i fjor, og fikk være med han hvertfall en gang i uken på fritiden. Men dette skal jeg klare, uansett hvor hardt det kommer til å bli! Det vi har sammen skal ihvertfall ikke bli ødelagt av noe slikt. 

Så i dag har jeg en litt alene hjemme dag, med bare meg selv. Noe fordi jeg føler jeg kanskje ikke er så morsom å være med akkurat nå, da jeg er litt i min egen verden. Litt alene tid er uansett viktig for meg iblant, viktig å kunne kose seg i eget selskap også. 

Frem over nå skal jeg jobbe med meg selv, og prøve å tenke så positivt som mulig. Nyte hver dag selv om det er noe som går meg i mot, og gjøre det beste ut av det. Forhåpentligvis vil dette året gå like fort som jeg ønsker.. Selv om det kan bli vanskelig. Min bestevenninne Madeleine skal også prioriteres frem til hun flytter til Italia 9.september. Ikke så morsomt at både bestevenn og kjæreste flytter fra meg, men sånn er det nå! Er veldig glad på deres vegne, og også veldig misunnelig fordi jeg også vil oppleve noe nytt. Men en dag er det nok min tur også!


Jeg elsker deg Jonas, takk for en herlig sommer!

Dette innlegget er mye til meg selv, deilig å få skrevet ned tanker i blant. Det har jeg savnet. Men til dere kan jeg nå si at bloggen er oppe og går igjen, og jeg lover for både min egen og Jonas/Madeleine sin skyld at jeg skal bli flinkere til å blogge fremover. Er jo en måte for dem også, å følge med på hva jeg driver med. 

Kvelden skal jeg bruke til å kose meg i eget selskap. Med god, god middag i magen, tv, godis, bok og muligens litt jobbing med bloggen. Muligens det kommer noen bilder fra ferien senere.

Har du hatt en fin ferie, føler du deg klar for skolestart?
Catharina Adele 

8 kommentarer

Postet av: Julie Sofi

aww, fin sommer! Det kommer sikkert til å bli en opplevelse det med folkehøyskole og sånt, men kjipt at det er et stykke unna.. :c

Men jeg vet dere kommer til å klare det, søte<3
Dato: 21.aug.2011 Tid: 02:40 URL: http://www.sofisverden.blogg.no

Postet av: Sofie

Har nok ingen støttende ord, desverre. Men jeg opplevde akkurat det samme for en mnd siden. Kjæresten min reiste i militæret til Kirkenes.. Så langt vekk det går ann å dra.. Men etter en mnd kom han hjem til meg igjen. Takk Gud.. Men du må være sterk og være masse med venner. Så går tiden så fort så:)!
Dato: 21.aug.2011 Tid: 09:37 URL: http://Silkbow.blogg.no

Postet av: Una

Så fint design du har fått ! :D
Dato: 21.aug.2011 Tid: 11:32 URL:

Postet av: Marie

Må være masse sammen vi jentene! For å få tiden til å fly! Liker bloggen din, keep up the good work!

Hatt en fin sommer! Klar og klar for skolen.. Kjenner at det godt kunne ventet litt..
Dato: 21.aug.2011 Tid: 14:26 URL: http://lilleost.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

Julie Sofi: Ja det er ganske kjipt, men skal nok gjøre mitt beste for å klare det :)
Dato: 21.aug.2011 Tid: 19:24 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

Sofie: Uff, nei er ikke mye gøy å være langt borte fra kjæresten sin i lange perioder :( Ja får nok prøve på det! Takk for kommentar :)
Dato: 21.aug.2011 Tid: 19:25 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

Una: Tusen takk! :)
Dato: 21.aug.2011 Tid: 19:25 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

Marie: Ja, liker å høre det fra deg også.. Da er det faktisk mulig at det kan skje. Hehe. Håper året flyr! Ja, skolen kom litt brått på synes jeg...
Dato: 21.aug.2011 Tid: 19:26 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits