Link Link Link Link Link Link

Slapp søndag

Publisert: 21.aug.2011 @ 15:58 Kategori: helg Kommentarer: 3

Søndagen er her, og jeg ligger rett ut i sofaen med feber, svimmelhet og forkjølelse. Så i dag er min beste venn tv'en, tekoppen, urtedrops, sjokolade og is.. Tidligere i dag vasket jeg hele huset på 3 etasjer(pust,pes), så jeg har heldigvis fått noe ut av dagen. Dette gjorde jeg rett og slett fordi det er en del av jobben min, og en av grunnene til at jeg får mnds lønn her hjemme. 

På tv'en går minneseremonien for hendelsen på Utøya og bomben som gikk i luften, allerede 4 uker siden nå. Tiden har gått fort, men det sier vel seg selv når det hele skjedde i ferien. Denne ferien har vært utenom det vanlige av flere grunner.. Glad for at det holdes slike seremonier for de som omkom, og de pårørende. Sterkt å se på, virkelig fint. 

Så her kommer nok jeg til å ligge resten av dagen, heldigvis med passende vær ute. Regn. Kan jo se det positive i det på den måten, at det kanskje er best å være syk når det er søndag og det i tillegg regner ute! Lengter tilbake til sol, varme og lange hvite strender. La Manga 2011 var en veldig fin uke sammen med familie, venner og kjæreste. Hadde ikke gjort meg noe å ligge rett ut på en strand, istedenfor i en sofa. 

Ha en super søndag videre. Kos dere og nyt siste timene av helg før en ny uke starter. Det skal jeg gjøre, vil helst bare bli frisk så fort som mulig så jeg snart kan få tilbake gode, gamle rutiner. Savner mat og treningrutinene mine som ikke har vært til stede i ferien. Det skal det bli andre boller av, når jeg er frisk igjen. 
Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av: lovelyliller.com

Daaakar. Ønsker deg god bedring!!! <3
Dato: 21.aug.2011 Tid: 20:20 URL: http://lovelyliller.com

Postet av: Catharina Adele Nordli

lovelyliller.com: Tusen takk! Håper på å bli frisk fort! :)
Dato: 22.aug.2011 Tid: 21:17 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Marita

For en kropp!:)
Dato: 28.aug.2011 Tid: 14:10 URL: http://maritawaldow.blogspot.com

Skriv en ny kommentar

hits