Link Link Link Link Link Link

Ny uke, nye muligheter

Publisert: 29.aug.2011 @ 14:38 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

(innlegget skulle vært postet like etter skolestart i dag, men noe kom i veien)

Da er mandagen her, og det var tungt å komme seg opp av den varme, gode sengen i dag tidlig.. I dag er en kald regndag her hos meg, så i dag valgte jeg å ta frem en av mine varmere jakker. Føles veldig feil, i og med at det fremdeles er august. Sånn skal det ikke være, det er jo fortsatt sommermåned! Kan jo ha noe med å gjøre at jeg er veldig frøsen av meg da, men varmt er det ihvertfall ikke. Er vel en grunn til at alle sitter med jakke inne i klasserommet nå også.. 

Ellers er det jo ny uke nå, og jeg håper denne uken blir litt bedre enn den forrige. Med det tenker jeg på at jeg var syk store deler av uken, noe som gikk utover energien, formen, søvnen, matvanene og treningen. Men nå er jeg mye bedre, og mine mål for uken er å spise sunt, nok og regelmessig i hverdagen, og kun spise noen sjokoladebiter pr dag istedenfor en hel haug. Jeg håper også at jeg kan få inn minumun 3 gode treningsøkter denne uken! Ellers har jeg en god del jeg må få gjort, så et siste mål er å få gjort mesteparten av det jeg skal uten at det skal gå utover søvnen, eller roen. Altså at jeg skal stresse ned, og slappe av i løpet av dagen, og ikke få panikk om jeg føler ting går dårlig. Da er det bare å gjøre det beste ut av det! Ellers ser jeg frem til en fin helg med venner. Satser på at uke 35 blir bra, og går fort! 

Har du noen mål for uken?

Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: Marie

Mine mål for uken må vel være å få gjort det jeg skal og samtidig kunne slappe av litt så jeg ikke blir heeelt utslitt
Dato: 29.aug.2011 Tid: 20:03 URL: http://lilleost.blogg.no

Postet av: Julie Sofi

Ja, det var teit vær på sørumsand idag. Men nå stjal jeg varmen til Fredrik i dag morgest, så var mest synd på han egentlig. Han ble veldig sur, når jeg stakk av med dyna hans.. heh. Men joooo, ja. Jeg har masse planer. Skal lese meg til å ta den teoriprøven, to skoledager og på søndag, skal jeg ta med meg lille fetteren våres på Tivoli :)

Fortell hvordan det går på skolen, hvordan du tror det kommer til å bli nå som du er 2.klassing. Mellomst. Noen nye på skolen du har blitt kjent med? osv :)
Dato: 29.aug.2011 Tid: 20:06 URL: http://www.sofisverden.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits