Link Link Link Link Link Link

Friday!

Publisert: 02.sep.2011 @ 14:53 Kategori: helg Kommentarer: 3

Det er snart helg. Jeg har hatt mareritt hver natt hele uken, og store deler av forrige uke. Jeg er trøtt. Men jeg er også veldig glad. For jeg har fine venner, og jeg skal til herligheten over her i kveld. Hun flytter fra meg til Italia om en uke i dag, men jeg er fremdeles glad fordi jeg vet det er det hun ønsker, og jeg ønsker kun det beste for henne. Det har gått to uker siden Jonas dro, bare tre uker igjen før jeg får sett han igjen. Jeg savner han, men jeg er innstilt på at jeg skal holde ut uansett hvor lange ukene blir imellom hver gang vi møtes. I dag er det 2. høstdag, og det blir kaldere og kaldere fremover. Jeg vil egentlig bare ha snø, fordi det da vil si at tiden har gått(forhåpentligvis) og det ikke er lenge igjen til jul. Jeg liker julen, det er den koseligste tiden av året. Jeg har allerede startet å lese oppskrifter jeg har lyst til å lage når det nærmer seg.. 

Så da vet dere det, og nå skal jeg slutte for sånn her kan jeg fortsette i evigheter. 

Ha en fin fredagskveld! Planer for kvelden?
Catharina Adele 

3 kommentarer

Postet av: Marie

planene for kvelden er middag hos Kristin med familien hennes og så er det overnatting med kjæresten. Blir flott! Ha en fin helg, Catharina!
Dato: 02.sep.2011 Tid: 14:59 URL: http://lilleost.blogg.no

Postet av: Julie Sofi

Ville ta en tur til Sørumsand, men Fredrik er syk. Så fikk ikke lov å komme å besøke han :C

Så jeg skal daffe for meg selv..

Og for ALL del. Vent med å tenke på juletider daaaah? Fortsatt litt sommer (A) xD
Dato: 02.sep.2011 Tid: 16:46 URL: http://sofisverden.blogg.no

Postet av: Treningsblogg. veien ned i vekt!

Takk for kommentar. Men det ble trening i dag. ble minimalt i går, så tok igjen det idag :) superfornøyd. men hva anbefaler du som måltid etter trening? noe jeg kan ha mulighet til å lage, som 16 år gammel, bor med familien hjemme? :)
Dato: 02.sep.2011 Tid: 21:46 URL: http://motviasjon.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits