Link Link Link Link Link Link

Surprise!

Publisert: 04.sep.2011 @ 22:35 Kategori: helg Kommentarer: 3

Grunnen til at det ble lite innlegg om dagen i går var fordi gårskvelden var ganske hemmelig. Dette fordi jeg hadde overraskelses-hadefest for min kjære Madeleine, og det ble faktisk veldig vellykket! Hun visste ingenting, og kom egentlig bare for å hente noen bøker jeg har lånt av henne før hun skulle på kino med moren. Jeg hadde på meg onepiecen over kjolen, og hadde satt opp håret for at hun ikke skulle skjønne noe. Og det funket! Inn kom hun, og når døren lukket seg så hoppet alle frem. Surprise! Søte Madeleine ble så glad at hun begynte å gråte! Resten av kvelden var det kos med kake, godis, Alias spill og andre morsomme spill. Veldig koselig kveld!

Dagen i dag har vært en av de derre dagene som alt går dårlig, en av de dagene den ekle klumpen i magen ikke vil gå bort, og tankene går mot det negative. En av de dagene man begynner å gråte bare man tenker en trist tanke, og kroppen er tung for energi. Vel, en av de dagene har jeg hatt i dag. Altså ikke noe å skrive om, viser dere heller bilder fra i går jeg. Det er jo mye koseligere! Det eneste jeg vil si fra dagen i dag er, takk og lov for sjokolade


Nå skal jeg snart hoppe i seng, og håpe på en god natts søvn! Har nemlig hatt mareritt hver dag hele uken, så har blitt minimalt med søvn. Bare i natt ble det maks 4-5 timer.. Altfor lite for min del! Håper på en ny og bra uke uten mareritt og med masse positivitet!

God natt!
Catharina Adele 

3 kommentarer

Postet av: Julie Sofi

Så snilt av deg!! <3
Dato: 05.sep.2011 Tid: 02:13 URL: http://sofisverden.blogg.no

Postet av: Marie

Det var en kjempe koselig kveld. Jeg håper du fikk sove i natt og at det blir bedre for deg!
Dato: 05.sep.2011 Tid: 09:05 URL: http://lilleost.blogg.no

Postet av: vivian

lauras røde kinn <3
Dato: 05.sep.2011 Tid: 21:34 URL: http://pinkviv.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits