Link Link Link Link Link Link

Daffe søndag

Publisert: 11.sep.2011 @ 19:43 Kategori: helg Kommentarer: 4

                  
Da er jeg hjemme fra en liten bursdagsfeiring for fetteren min som ble 11 år i august. Jeg føler meg ikke bra i dag, våknet opp og hadde en sånn dum dag. En sånn en som jeg harr forrige søndag også. Skjønner ikke hvorfor, pleier da aldri å komme så nærme hverandre disse dagene da.. Vurderte bare å ligge her foran tven resten av dagen og spise sjokolade, men fant ut at det måtte være bedre å komme seg ut av huset og være litt sosial. Det hjalp, litt. Fikk ihvertfall alle tankene litt bort for en liten stund. Også fikk jeg kake. Nam! 

Nå er jeg klar for resten av søndagen på sofaen. Kropp og hode er ikke helt med meg, så må nok bruke kvelden på å lade opp til en ny, slitsom uke.  SMIL, selv om kropp og hode ikke er på topp. Jeg skal ha en kos søndagskveld uansett.


Nå skal jeg kanskje bake kake... Mihi. Også kanskje være flink å gjøre litt lekser. Har nemlig enormt mye å gjøre til uken.Om jeg vil ha bra karakterer da, som er noe jeg vil. Så da er det bare å jobbe!

Ha en fortsatt fin søndagskveld!
Catharina Adele 


 

4 kommentarer

Postet av: Kristine

SV: Har du fått laget squashkake?:)

Stor klem til deg <3
Dato: 11.sep.2011 Tid: 21:39 URL: http://dedication.blogg.no

Postet av: Kristine

Æsj, ikke kult å våkne opp til sånne dager.. Bra det hjalp med litt sosialisering og kake !

Sender deg også en klem! <3
Dato: 11.sep.2011 Tid: 23:11 URL: http://kristinesolhaug.blogg.no

Postet av: <3 Kristine

Jeg bare lurer på - siden vi har skikkelig søvnmangel: er det lov å droppe trening og flate ut på sofaen med film, nøtter, sjokolade, is, osv ? :) Det er nemlig ingenting som frister meeeeer! Nei, fy, Kristine...
Dato: 12.sep.2011 Tid: 14:44 URL: http://kristinesolhaug.blogg.no

Postet av: Fresh Start

En sånn dag hadde jeg i dag! Skikkelig ulykkesdag fra jeg kom på jobb 0600.. Men jeg gjorde dagen bedre ved å dra på trening tolv timer senere, hehe.

Ha en fin kveld! :)
Dato: 12.sep.2011 Tid: 20:02 URL: http://freshtart.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits