Link Link Link Link Link Link

Helgemys

Publisert: 18.sep.2011 @ 20:19 Kategori: helg Kommentarer: 3

Det er søndag kveld, det regner ute og det er fyr i peisen. Skikkelig deilig høstkveld, som er ment for å nytes inne med god mat og film! 

Tidligere i dag vasket jeg min lille kjellerleilighet, før jeg løp meg en god joggetur på omkring 12 km på mølla før middag. Det var deilig det, og nå er jeg god sliten på kroppen. Da er det ekstra deilig å kose seg med is, cola zero, sjokolade osv. og lade opp til en ny uke med nye utfordringer! 

Den kommende uken har jeg planer om komme meg igjennom så fort som mulig, helst med et smil om munnen og med positive tanker. Kjæresten kommer nemlig hjem en tur til helgen, og jeg gleder meg som en liten unge til å se han igjen! Skal bli utrolig deilig etter 5 uker. I tillegg er han på seiltur frem til fredag, så jeg får ikke engang snakket med han over meld.. Da blir det nok bare ekstra deilig når jeg møter han sent fredag kveld!
En bitteliten del av noe av det jeg har kost/koser meg med denne helgen.. Nå skal jeg lage meg flere godiskuler, og hente meg mer is! Nommenom.

Har du hatt en koselig helg?

Nå skal jeg kose meg i helgens siste timer, og gjør meg klar for den kommende uken!
Catharina Adele 

3 kommentarer

Postet av: Marit & Olivia

Ja, har hatt en fin helg! Oi, 12 km på mølle er langt, har ikke tålmodigheter til mer enn et par kilometer når jeg løper på mølle, jeg :D
Dato: 18.sep.2011 Tid: 20:21 URL: http://isbil.blogg.no

Postet av: KunnskapsrikTrening

Namnam!! Fortjente det etter den løpeturen :) Ha en fin mandag!
Dato: 19.sep.2011 Tid: 07:56 URL: http://www.kunnskapsriktrening.com

Postet av: Kristine

Håper du har hatt en fin uke til nå, det var da hvertfall en perfekt start med en kosesøndag :D
Dato: 21.sep.2011 Tid: 18:12 URL: http://kristinesolhaug.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits