Link Link Link Link Link Link

Gla' mandag

Publisert: 19.sep.2011 @ 20:49 Kategori: hverdags Kommentarer: 1


Det ville ikke snu seg, så da ble det sånn!

Hatt en super start på uken, med en tøff treningsøkt og grei dag på skolen. Fikk ny oppgave på skolen i dag, som jeg hadde gruet meg litt til. Men den var ikke så ille som forventet, og vi på gruppen min kom godt i gang i dag så dette ser vel noe lovende ut. Hater når det blir stress de siste dagene med en oppgave, fordi man aldri kommer seg igang.. Så håper vi kommer oss godt i gang denne uken!

Humør og kropp føles ti ganger bedre nå enn den gjorde forrige uke.. Da hadde jeg søvnmangel, tung kropp og negative tanker som inntok hodet mitt. Men nå er det heller det helt omvendte! Klar for å gjøre det beste ut av uken som kommer, så helgen kommer så fort som mulig! Da er det nemlig bårde bursdagsfest, og min kjære som venter på meg. Wee, gla' jente!


Dagen startet ganske tungt med masse, masse regn utenfor vinduet i dag tidlig. Men med gode, lilla Hunterstøvler på bena overlever man det også gitt! 90% av jentene på Sørumsand hadde sikkert på seg sånne i dag.. Men med god grunn. Ble litt feil vei dette bildet også..

Nå skal jeg spise kveldsmat, og slappe av litt før det er senga. Føler meg klar for en ny dag i morgen allerede, elsker å ha masse energi igjen! 

Har du hatt en blåmandag, eller en glamandag i dag du?
Catharina Adele 

 

1 kommentar

Postet av: lovelyliller.com -

høres ut som dette var en god ukestart da. har hett en helt ok dag. ikke i storform,men har dratt på en 4 dagers etterengtet ferie.
Dato: 19.sep.2011 Tid: 21:35 URL: http://lovelyliller.com

Skriv en ny kommentar

hits