Link Link Link Link Link Link

Mr viljestyrke

Publisert: 26.sep.2011 @ 21:02 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Da er dagen blitt kveld igjen, og dagen ble ikke helt som ønsket. En tung start på uken, med en slapp kropp som aller helst ønsket å ligge i sengen sammen med min kjære på morningen i dag. 

Appetitten har også vært stor i dag, helt umettelig faktisk. Spiste på noe hele skoledagen, og fortsatte når jeg kom hjem.. Hehe. Typisk på slike dager da sofaen frister mer enn noe annet, og kroppen ligger noen timer minus med søvnen. 

Heldigvis så har jeg en god venn ved min side, nemlig viljestyrken. Han fikk meg igjennom en time med zumba og en time med bootcamp. Fornøyd over å ha fullført timen, selv om det ikke ble best i dag! 

Men her kommer det noen få bilder fra Marie sin bursdagsfeiring.. Hode, skulder, kne og tå med en helt latterlig sang ble det mye latter, de første to bildene!

kjæresten min, hjerte

Var en kjempefin kveld, ihvertfall de få timene Jonas og jeg var der! Sosiale kvelder blir som oftest likt fra min side ihvertfall. Spesielt om det inneholder fine folk, musikk og dans!

Da er det kveldsmat tid for meg, og muligens senga rett etterpå. Kjenner det blir ensomt å ligge alene igjen i den store sengen.. Er jo så koselig å ha besøk, i tillegg til at jeg sover hundre ganger bedre. Merker forskjell på den der altså, selv om det bare var to netter med selskap nå. Men får vel bare late som om Jonas fortsatt ligger der :-) Hehe. 

God natt!
Catharina Adele 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits