Link Link Link Link Link Link

En teit onsdag

Publisert: 28.sep.2011 @ 18:39 Kategori: hverdags Kommentarer: 3


Smiler selv om dagen er litt uggen, og ting ikke går helt min vei i dag.. 

Kom meg igjennom skoledagen på et vis. Skulle tro jeg hadde hatt en bra dag på skolen i dag, da jeg har foto hele onsdagene. Men i dag kunne jeg glemme det. For i dag satt vi på rompa, i et mørkt rom og så på læreren gå igjennom grunnleggende ting som vi skal kunne. Hele dagen. Altså, jeg vil lære. Men det der ble litt i overkant mye, hadde ikke sjangs til å få med meg alt. Og i tillegg til litt for lite søvn i natt så duppet jeg av flere ganger.. Det var det flere som gjorde også. Venninnen min fikk kastet en penn på seg fordi hun sovnet.. Hehe. 

I kveld har jeg ikke mange andre planer enn å prøve å redigere film, men frem til nå har jeg egentlig sittet som et spårsmålstegn foran redigeringsprogrammet. Jeg aner jo ikke hvordan jeg gjør slikt! Muligens smart å lære oss før vi som ikke går video skal gjøre det på egenhånd? 

Ellers har jeg mye energi, og greit humør. Men trene kan jeg ikke gjøre, da jeg har et lår som verker noe enormt når jeg spenner muskelen. Føles ut som om det er blitt slått knute på muskelen.. Blæ. Gått rundt veldig rart i hele dag, og unngått trapper så mye som mulig..Tørr ikke annet enn å la det hvile så lenge det er slik. 

Hadde også tenkt til å kose meg litt på kjøkkenet å bake noe godt i dag, da jeg ikke får trent noe. Men det kunne jeg heller ikke, da mamma har 'jenteklubb' med venninnene sine her i kveld. Da fikk jeg ikke lov til å kokkelere, i tilfellet jeg rotet/sølet.. Gleder meg til latterhyl, og kakling frem til midtnatt. Har visst enda en natt med lite søvn i vente!

Så denne dagen er ikke best. Men, jeg smiler selv om og tenker at vi er halvveis til helg og ferie! Da kan jeg fokusere på trening, kos og venner, og glemme skolen for en uke. Det skal bli deilig :-) 

Hvordan har din dag vært? 
Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av: Julie Sofi

Keep smiling, you're beautifull <3

Min dag var bra. Jeg var fortsatt lykkelig fra jeg klarte teoriprøven dagen før, og hadde en photoshoot hos mamma :=)

Café en dag? <3
Dato: 29.sep.2011 Tid: 00:06 URL: http://sofisverden.blogg.no

Postet av: Kristine

Du er fin :)

Dumt at du ikke fikk bakt. Oppskriftene ligger der til senere også ;)
Dato: 29.sep.2011 Tid: 09:54 URL: http://www.dedication.blogg.noi

Postet av: Kristine

Like? Nå ble jeg nysgjerrig! :)

Kanskje vi er slikt ved fødselen? :)
Dato: 29.sep.2011 Tid: 10:18 URL: http://www.dedication.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits