Link Link Link Link Link Link

Gla' fredag

Publisert: 30.sep.2011 @ 21:28 Kategori: diverse Kommentarer: 3I dag ble det ullthigtsen, og svart strikkegenser med vanlig genser under, boots og yndlingsveska.. Dette ble for varmt. Men klager ikke, veldig deilig er det!

I dag har jeg vært i Oslo med media på skolen, 2. og 3. klasse. Først var det helt greit, men kjedelig med svart-hvitt film om livet til Fritjof(?) Nansen. Men så ble det mer spennende for min del, for etter denne filmen tok vi nemlig turen til Amnesty International og fikk et lite foredrag fra dem. Spennende! Vi skal nemlig ha oppgave med Amnesty tema ukene etter ferien.

Også ble det lit shopping da, var jo i Oslo.. Og jeg hadde en halvpris kupong fra bikbok så jeg fikk jakken til 200 istedenfor 400! Har hatt lyst på denne lenge, men har ikke hatt lyst til å bruke så mye penger på en slik en, men nå slapp jeg jo det.


Også var det 70 prosent på disse på Carlings.. 

Når vi slutten på 'skolen' dro Marie, Line, Martine og jeg på Mr.Hong og spiste kjempe god mat! Aldri vært der før, men jeg skal absolutt dit igjen. Vi spiste buffet, og kunne velge alt av grønnsaker og forskjellige typer kjøtt som de wokket rett foran nesen på oss. Også var det forskjellig ris, nudler, poteter, sauser og salater som man kunne forsyne seg med ved siden av. Spis så mye du vil for en billig penge, det liker vi! Namnam.

Iphone bilder
Og dere, jeg spiste med spisepinner, og jeg greide det! Vet ikke om jeg holdt riktig, men jeg fikk da tak i maten.. Hehe. 

Har du spist på Mr. Hong før? Hva synes du om innkjøpet?

Nå er det kosekveld resten av kvelden for meg! Gikk meg en tur i finværet, før jeg gikk innom Trento for en styrkeøkt tidligere i kveld. Deilig! Gleder meg til en uke fri nå, med forhåpentligvis masse god trening og kos. 

Håper alle har hatt en like fin fredag som meg! Nyt finværet mens dere kan. Leste på skjermen på Trento i dag at selv om det er sol nå, kan snøen komme i løpet av uken.. Så jeg skal ihvertfall nyte det så mye som mulig, og håpe på at snøvarselen er feil. 

Ha en strålende kveld videre.
Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av: Marit & Olivia

Den ulljakka er så fin! Har samme tights som deg, hihi :)
Dato: 30.sep.2011 Tid: 21:30 URL: http://isbil.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

Marit & Olivia: Ja digger den! Hihi, det skjønner jeg god. Den er jo så kul! :)
Dato: 30.sep.2011 Tid: 21:32 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av:

du hvor er det du har fått de rabbatkupongene fra?
Dato: 03.okt.2011 Tid: 23:17 URL:

Skriv en ny kommentar

hits