Link Link Link Link Link Link

Det alle beste treningskompisen

Publisert: 01.okt.2011 @ 10:35 Kategori: Trening/kosthold Kommentarer: 11


Pulsklokka mi! 

Etter flere år med sikling etter en slik en, fikk jeg meg endelig en slik en i sommer. Den har realisert veldig mye for meg treningmessig, og fått meg til å yte maks de gangene jeg ellers ville ha gjort det halvveis. Altså, så kunne jeg ikke hatt en bedre treningskompis enn denne her, da den presses meg når jeg trenger det. Jeg får motivasjon av den også, fordi jeg vet den viser meg resultatet etter en ferdigøkt svart på hvitt. Selvfølgelig er det veldig koselig å trene med andre, men det er kun om jeg trener med noen som er fokuserte på å trene, og ikke på å skravle bort hele økten. Derfor er det fint med gruppetimer innimellom, det får ofte smilet mitt opp i skyene.

Det pulsklokken har realisert for min del, er kcal forbrenning. Når jeg ellers har jogget på tredemølle, ellipsemaskin osv. har den vist meg et veldig høyt tall på hvor mange kalorier jeg har forbrent. Dette fordi den mest sannsynlig var innstilt på en som er mye høyere, og tyngre enn meg selv. Da forbrenner man jo mer også. Men nå som jeg får resultat etter egne innstillinger på pulsklokka ser jeg nå at jeg forbrenner ca halvparten av det jeg før fikk fortalt. Så det er deilig å ikke lenger bli 'lurt'.

Med dette må jeg også si at jeg ikke bryr meg om kalorier når det kommer til trening. Jeg gjorde det før, men da ble jeg jo også lurt av dobbelt så høyt tall.. Nå er det viktigste for min del å føle at jeg har gjort mitt beste, og er mer sliten i kroppen med mer energi enn når jeg gikk på trening. Det er veldig viktig for meg at trening er noe positivt, og om kroppen ikke har lyst en dag, og det bare er ork dropper jeg det lett. 

I det siste har jeg prøvd å fokusere noe mer på styrke, da jeg nesten ikke har trent noe styrke siden jul og frem til sommeren. Ikke spør meg hvorfor, det har bare blitt sånn. 


Mitt første harryflex på bloggen!

Jeg snakker jo endel om trening og kosthold her inne på bloggen, fordi dette er en stor del av min hverdag og noe jeg interesserer meg for. Har tenkt en stund på å legge ut formbilder, men har ikke riktig turt. Dette kun for å se fremgang, og kanskje gi motivasjon til andre. Det er en grunn til at jeg vil bli ernæringsfysiolog/personlig trener, jeg vil hjelpe andre for å få en bedre livsstil!

Hva tenker du om at jeg skal legge ut formbilder en gang i blant?

Føler jeg har fått litt mer form på kroppen enn jeg hadde, og det føles godt! Jeg synes jenter med muskler er kjempefint, mye finere enn tynne stilker uten noe som helst muskler.. Men jeg synes ikke det er fint med for mye heller, bodybuilding og slikt blir altså i det meste laget. Hehe, men dette er min mening! 

Synes du jenter med muskler, eller uten er finest?

Jeg sverger til styrketrening for å forme kroppen! Og dette ble mye tekst, nå skal jeg gi meg og lage meg en god porsjon sjokoladegrøt til frokost. Ha en nydelig lørdag videre, nyt dagen! 
Catharina Adele

11 kommentarer

Postet av: KunnskapsrikTrening

Det er jo så gøy med pulsklokke :) Håper på innlegg om opplevelsen!
Dato: 01.okt.2011 Tid: 10:39 URL: http://www.kunnskapsriktrening.com

Postet av: Hverdagen med spiseforstyrrelser

Syns det er fint med jenter med muskler :)
Dato: 01.okt.2011 Tid: 10:42 URL: http://lifewitheatingdisorders.blogg.no

Postet av: FrkJean

Du er utrolig flink til å trene :) Og kroppen din ser utrolig bra ut! Jenter skal ha muskler på kroppen i mitt syn, synes det er stilig at jenter har muskler også, bare man ikke ender opp med å se ut som en mann :P
Dato: 01.okt.2011 Tid: 12:18 URL: http://frkjean.blogg.no

Postet av: martine

Hva spiser du i løpet av en dag? :) Og hvordan trener du? Kan godt hende du har svart på slikt tidligere, men kanskje du kan komme med et nytt innlegg om det siden du nå har fokus på styrke osv?

Er som deg, har begynt å fokusere mer på styrketrening enn løping!!!! Løp meg ned alt for mye i vekt og lot det ta styring, ikkje bra!! Men nå vil jeg trene styrke og har lært at styrke så å si er bedre trening for alle parter :) Pluss litt kondis og så klart! Men ikke flere mil hver dag.. hooho:)
Dato: 01.okt.2011 Tid: 15:46 URL:

Postet av: staalipanna

damn, er dødedlig sjalu på fysikken din!!!

Lookin' good!

Ha en strålende lørdag! :-D
Dato: 01.okt.2011 Tid: 17:06 URL: http://staalipanna.blogg.no

Postet av: Mina sofie

Wow! Du ser jo helt fantastisk ut!!! Shiit, du er bra motivasjon! Trener du på trento på sørumsand?
Dato: 01.okt.2011 Tid: 18:18 URL: http://Silkbow.blogg.no

Postet av: Frisksomenfisk

Enig med deg, pulsklokka er min beste treningskamerat!

Har forøvrig hatt endel problemer med min, og i dag da jeg skulle løpe 4x4 hadde jeg det ene øyeblikket en puls på 49, og det neste på 222. Ble her en utfordring å psyke meg opp til å fullføre, når jeg ikke kunne følge med underveis!

Du ser utrolig bra ut. Det virker som du har et veldig bra og avslappet forhold til trening og mat. Det liker vi!

Synes formbilder er spennende jeg! Viktig å vise hva sunn mat og trening gjør med kroppen;)

Før ble jeg skremt av jenter med muskler. Synes det så forferdelig maskulint ut. Mitt eneste mål på den tiden var å kunne stå rett-opp-og-ned uten at lårene ble borti hverandre. Times change! Takk gud for det:D Nå synes jeg muskler er kjempepent, og feminint på jenter! som du sier, det former kroppen.
Dato: 01.okt.2011 Tid: 21:38 URL: http://frisksomenfisk.livejournal.com

Postet av: Catharina Adele

Kunnskapsriktrening: Ja det må jeg si var en god investering! :)

FrkJean: Ja, men så går det ikke ann for oss jenter å få slike musklene guttene kan få, uten å ta noe ved siden av da så det er jeg ikke redd for lenger :)

Martine: Ja dette kan jeg helt sikkert komme med et eget innlegg om :) Før løp jeg også som bare det, og var 'redd' for for mye styrketrening. Ble litt for tynn på overkropp, mistet pupper og følte meg ikke bra så trives mye bedre med styrke og litt høyere fettprosent ;) Så bra du har åpnet øyene for styrke, fortsett med det :D

Staalipanna: Tusen takk! Varmer mye å høre slikt :) Takk det samme!

MinaSofie: Åh, tusen takk! :D Og, ja. Jeg sverger til Trento Sørumsand!

Frisksomenfisk: Uff, det hørtes kjedelig ut.. Takk for komplimanget, og ja prøver så godt jeg kan! :) Så bra at du ikke lenger skremmes av muskler, gjorde det selv før og er utrolig glad for at jeg kom meg over det!
Dato: 01.okt.2011 Tid: 22:08 URL: http://catharinaadele.blogg.no

Postet av: lilleost

Jeg synes absolutt du kan legge ut formbilder! Du har en flott og trent kropp, kjenner jeg får lyst til en hard og lang treningsøkt når jeg ser på deg, motiverende!

Jenter med muskler er HELT klart finest! MEN med måte vel og merke.
Dato: 02.okt.2011 Tid: 13:58 URL: http://lilleost.blogg.no

Postet av: Julie Sofi

Du er vakker kjære kusine <3 Du kan sikkert trene med Mia også noen ganger. Dere er VELDIG like der! :D Jeg får lyst til å starte å trene igjen når jeg ser hvor flink du er! Blir jo sjalu. Var jo jeg som hadde sixpacken når vi var småe. Nå er det klart du som har tatt over rekorden her! <3
Dato: 03.okt.2011 Tid: 01:14 URL: http://sofisverden.blogg.no

Postet av: Kristine

Harryflex :D Beste harryflexen jeg har sett på lenge, skikkelig bra muskler på deg ! :)

Kom gjerne med formbilder ja, gøy å se utvikling og fremgang! Vurderer å gjøre det samme :)
Dato: 03.okt.2011 Tid: 16:09 URL: http://kristinesolhaug.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits