Link Link Link Link Link Link

Mandagsglede

Publisert: 03.okt.2011 @ 21:32 Kategori: ferie Kommentarer: 3

Da sitter jeg og nyter kveldsmaten, nydusjet etter en knall treningsøkt! Hadde masse energi, og viljestyrke som presset meg igjennom. Føles godt, veldig godt.

Jeg er veldig glad for tiden, og nyter virkelig å ha så god tid som jeg har hatt i dag. Har blitt endel kjedespising, og slikt gjennom dagen. Men hva gjør vel det? Det er jo kun for en uke. Misunnelig på de som drar på ferie på hytter og til utlandet, men får bare gjøre mitt beste ut av det og bruke uken på å slappe av og få inn noen gode treningsøkter. Trening kommer til å bli nedprioritert neste uke, da min kjære da er hjemme for å ha sin høstferie. Så tar 'ferie' da istedenfor jeg! 

Jeg er også veldig glad fordi jeg tror jeg endelig har funnet ut hvordan tatovering jeg har lyst på. Høres ut som om jeg har dårlig tid eller noe, men det er heller det at jeg lenge har hatt lyst på tatovering, men vært usikker på hva jeg vil ha. For sikker på en tatovering må man jo virkelig være, den blir jo der for alltid. Men jeg har ihvertfall funnet noe som betyr noe for meg, og som jeg synes er veldig fint i tillegg. Deilig å ha funnet noe jeg er sikkert på at betyr noe for meg! Når jeg skal ta den vet jeg ikke enda, stresser ikke med det.

Hva det er får dere muligens vite i et eget innlegg. Om det er intressangt?


Gla jente!

Også er jeg foresten med i en konkurranse! Siste dag før trekning i dag! Premien finnes vel ikke bedre, for det er nemlig sunn, raw sjokolade som man kan spise med den beste samvittighet. Me like! Som den sjokolademomsen jeg er krysser jeg fingrene, men har aldri vunnet noe før så har ikke akkurat store forhåpninger. 

Trykk på bildet for å komme til konkurransen! 

Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av: Marit & Olivia

Utrolig fint bilde av deg! Vil gjerne vite mer om tatoveringen :D
Dato: 03.okt.2011 Tid: 21:34 URL: http://isbil.blogg.no

Postet av: Ine

Ja, vil gjerne vite mer om tatoveringen :-D Utrolig fint bilde av deg!
Dato: 04.okt.2011 Tid: 09:51 URL:

Postet av: kunnskapsriktrening

Alltid deilig etter en god treningsøkt :)
Dato: 04.okt.2011 Tid: 12:14 URL: http://kunnskapsriktrening.com

Skriv en ny kommentar

hits