Link Link Link Link Link Link

Rusa på livet

Publisert: 07.okt.2011 @ 10:23 Kategori: ferie Kommentarer: 6

Da er fredagen her, og jeg er ganske tung og støl i flere deler av kroppen etter Turbo kick box timen på morningen i går. På kvelden var jeg på fest hos ei venninne av meg, og jeg hadde det veldig koselig! Møter alltid mennesker jeg ser veldig sjeldent pga forskjellige skoler, og folk jeg ikke kjenner så godt fra før av så det er lett å like for en så sosiallikende person som meg. Musikk, mennesker, og liv å dansegulvet. 

Om det er noen som lurer på om jeg snuser, drikker eller røyker/festrøyker. Så nei. Jeg må være helt ærlig å si at jeg har drukket endel alkohol gjennom ungdomskolen, men etter det så har jeg egentlig ikke følt noe behov for det. Noen tenker kanskje at dette var veldig tidlig, og det gjør jeg også. Kanskje jeg 'prøvde' meg noenlunde ferdig da? Uansett så trenger jeg ikke alkoholens rus for å ha det gøy, jeg er rusa nok på livet som det er. Om jeg skal drikke noe blir det isåfall litt hvitvin, kanskje en cider eller lignende. Men røyk og snus har jeg aldri prøvd, og har heller aldri tenkt å prøve. Gift for kroppen. Dette vår gårskveldens.. Kjole fra Carlings(hjerte). 

Nå skal jeg lage meg en god havregrøt, før jeg skal gå meg en lang tur. Kjenner ferien påvirker treningen en smule, tar det mye mer med ro nå som jeg har god tid og ferie enn jeg ellers ville ha gjort. Men det er deilig å ha god tid, så jeg klager ikke. Ble endel styrke i går, så da kjenner jeg på kroppen at det er best med en kardiorunde i dag. Senere i dag skal vi til tanten min, kjæresten hennes og kusinen min på middag. Det blir koselig!

Har du noen planer for fredagen?

I morgen kommer verdens beste Jonas og vekker meg på morningen. Han tar nemlig nattbussen til Oslo og toget hit fra Nordfjord for å komme hjem til meg.. Det liker jeg, og jeg gleder meg masse til å starte dagen på en slik måte! Kan nesten ikke vente. 

Vi snakkes siden, nå skriker magen!
Catharina Adele 

6 kommentarer

Postet av: Marit & Olivia

Skal ikke så mye :) Ha en fin dag!
Dato: 07.okt.2011 Tid: 10:50 URL: http://isbil.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

Marit & Olivia: Takk, til deg også :)
Dato: 07.okt.2011 Tid: 11:00 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Henriette Emilie

Kjempe fin blogg! Likte kjolen og tilbehøret, det var kjempe fint : ))
Dato: 07.okt.2011 Tid: 11:14 URL:

Postet av: Katrine

Jeg er helt enig med deg i at du trenger ikke alkoholrusen. Er selv 17 og går på videregående og har faktisk ikke drukket noe særlig siden ungdomsskolen. Det var da det begynte, og ja det var kanskje tidlig, men følte også at jeg ble "ferdig" med det da. Na har jeg ingen behov for alkohol og jeg klarer meg bedre uten. I tillegg passer det ikke til livsstilen min i forhold til trening og kosthold. Du har virkelig blitt en av mine favorittblogger og jeg er innom hver dag. Ha en fantastisk fin helg, nå har endelig jeg høstferie og den skal nytes!

Klem Katrine
Dato: 07.okt.2011 Tid: 14:45 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Katrine: Det er godt å høre at det er flere som har det som meg. Enig i at alkoholen ikke passer inn i en livsstil med trening og sunn mat!

Det varmer å høre! Tusen takk :) Min høstferie er snart ferdig, så du må virkelig nyte din! Ha en super helg du også.
Dato: 07.okt.2011 Tid: 15:19 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Marie

Utrolig pene bilder av deg!
Dato: 08.okt.2011 Tid: 11:13 URL: http://lilleost.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits