Link Link Link Link Link Link

Nattprat

Publisert: 09.okt.2011 @ 01:05 Kategori: helg Kommentarer: 3

Da er nattaen kommet, og jeg sitter her og prøver å taste så stille som mulig på tastaturet. Min kjære ligger nemlig å sover søtt i rommet ved siden av. Vi har hatt en veldig fin dag i dag!

Dagen startet da jeg ble vekt av forsiktige kyss og kos av verdens beste kjæreste som kom hjem til meg rundt halv åtte i dag tidlig. Som sagt så dro han med nattbuss fra Nordfjord halv ni i går kveld, så en lang reise kan man jo si det ble for han. Lite søvn ble det også. Men var han trøtt? Neh.. Fantes ikke. Så da måtte jeg også våkne. Men herlig var det, for vi startet dagen med dynene rundt oss med en film på tven, før vi lagde rundtstykker og eggehakk til frokost. 

Så gikk turen til Lillestrøm, der jeg gikk rundt og delte ut jobbsøknader i noen butikker. I NEED A JOB. Helst akkurat nuh. Det gikk helt greit, men fy så utrolig kleint det ble noen ganger. Men krysser fingrene for at det en dag vil komme en telefon, selv om det sikkert er hundrevis av søkere i Lillestrøm. Man skal vel aldri gi opp håpet, skal man vel?

Avsluttet Lillestrøm turen vår med en kebab fra Saf-saf. Jeg for min del en kyllingkebab uten dressing(har aldri likt dressing). Nam, det var lenge siden.. Hadde ikke spiste det siden i mai en gang. 

Også dere, dro vi til Jessheim! Her skulle vi.... Ikke annet enn å sjekke ut Romerike Tattoo, og vet dere hva? Det endte opp med at jeg bestilte tatoveringstime. Wæ. Skummelt, men samtidig så utrolig spennende! Tror foresten Jonas gruer seg mer enn meg, søt som han er.. Hehe, redd for meg han vet dere(hjerte). Når det skjer får dere foresten ikke vite enda.
Så ruslet vi rundt, kjøpte litt diverse og bare koset oss på senteret. Var Jonas sin første tur på Jessheim noen gang, så det var på tide synes jeg. 

Kvelden vår har bestått av god, god mat med familien. Masse is, sjokolade, cookies, tørket drukt, druer osv. Men så sloknet Jonas lenge før halvparten av godiset var spist, så nå har jeg alt for meg selv.... Nomnomnom. 


Slenger med et bilde av kjærestepusen fra i sommer, da de få bildene jeg tok i dag ligge på Iphonen. Og Iphonen ligger inne hos Jonas som jeg ikke vil ta sjangsen på å vekke. 

Men nå har jeg sittet her og glodd i macen i to timer allerede. Hvorfor er jeg ikke trøtt?! Jeg stod tross alt opp halv åtte i dag jeg også.. Huff, får gå og gi sengen en sjanse. I morgen er det enda en fin dag i vente. Liker at Jonas er hjemme. virkelig!

God natt. 
Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av: Julie Sofi

Aww, så fin dag <3 Hils masse. Er våken selv jeg så :P
Dato: 09.okt.2011 Tid: 03:17 URL: http://www.sofisverden.blogg.no

Postet av: Hverdagen med spiseforstyrrelser

god natt :)
Dato: 09.okt.2011 Tid: 08:44 URL: http://lifewitheatingdisorders.blogg.no

Postet av: herligsunn

hej!

Å, det hørtes veldig koselig ut! Er selv veldig glad i bare avslapping og kos med kjæresten!

Liker bloggen din! :D
Dato: 10.okt.2011 Tid: 16:26 URL: http://herligsunn.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits