Link Link Link Link Link Link

Goo'mandag

Publisert: 17.okt.2011 @ 21:16 Kategori: hverdags Kommentarer: 2


Sukkerfri gele, banan, skyr, sukkerfritt syltetøy, et halvt granateple, gojibær, sukrin og kakaonibs. Mm. 

Da er mandagskvelden her, og jeg sitter med verdens beste følelse i kroppen. Den følelsen man har når man har masse energi, og er go´sliten i kroppen etter en herlig treningsøkt. I dag var jeg i form! Hoppet og spratt som bare det med god stemning på zumbaen, og jobbet så musklene ristet på bootcampen, med veldig god stemning der også! Så i dag satt smilet løst, og jeg kjente ren glede ile igjennom kroppen. Er det rart jeg liker å trene?

Skoledagen var så som så, sliter litt med oppgaven vi har nå. Men skal nok få løst den på en eller annen måte.. Ellers er jeg gladkatt i dag, fordi jeg bestilte flybilletter til Nordfjord, Sandane i går kveld. Jeg skal besøke kjæresten min om tre uker! Wee, gleder meg til å se hvordan han bor og hvem han går rundt med hver dag. Og ikke minst stedet. Aldri vært på den siden av Norge før, men så har jeg nesten vært noen steder i Norge heller da. På tide å gjøre noe med det!

Har dere spist eple i dag?

Det er nemlig den internasjonale epledagen i dag! Det supre eple fortjener virkelig å ha en egen dag. Spiser minst et om dagen jeg.. I dag har det blitt tre, pluss eplejuice som ble servert ved siden av epler på Trento. Håhå!

Håper alle har hatt en knall start på uken!
Catharina Adele 

2 kommentarer

Postet av: KingsPrincess

Ja såklart! Må ha et eple hver dag! Visste ikke at det var epledagen i dag, så nå skal jeg lage eple med yoghurt og kanel til dessert! :D
Dato: 17.okt.2011 Tid: 21:23 URL: http://kingsprincess.blogg.no

Postet av: lovelyliller.com -

Mmmmmm goji! :D fikk lyst på eple-noe nå jeg! :D
Dato: 17.okt.2011 Tid: 21:30 URL: http://lovelyliller.com

Skriv en ny kommentar

hits