Link Link Link Link Link Link

Bursdagsfeiring

Publisert: 18.okt.2011 @ 21:24 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Skoledagen i dag gikk i ett, noe som er blitt ganske vanlig for tirsdager.. Startet dagen med EO-foredrag istedenfor gym da jeg er i elevrådet(styret), noe som var veldig interessangt. Flinke gutter med mye god informasjon! Også bestod resten av dagen av engelsk, styremøte og mediatimer resten. Etter skolen var jeg noe utslitt, noe jeg enda er.

Men etter skolen så dro jeg inn til Oslo for å møte familien, mamma ble nemlig 51 år i dag så det måtte jo feires! Ble veldig god middag på fetteren min sin restaurant som jeg ikke husker navnet på, på Aker brygge etterfulgt en tur på Wayne´s coffee(?). Kjempe kos, selv om jeg var veldig sliten!


Sinnsykt dårlig kvalitet da jeg ikke finner bildene fra turen igjen på harddisken.. Så dette er fra facebook. Sammen med Mams og søster fra bursdagen til Mams i fjor. 

Fra Gran Canaria for et år siden i dag. Vi feiret nemlig mammas 50 årsdag der en uke i fjor.. Hadde i vært feil å være der denne uken i år også altså.. Savner det!

Håper alle har hatt en fin tirsdag. Nå skal jeg bare slappe av og kose meg før det er nattaen. Druer, sukkerfri sjokolade og pistasjnøtter momses i skrivende stund. Namnam. 
Catharina Adele 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits