Link Link Link Link Link Link

Tung torsdag

Publisert: 20.okt.2011 @ 21:55 Kategori: hverdags Kommentarer: 3

Da er endelig torsdagen snart over! Startet dagen med å bli 'reddet' av vekkerklokken.. Hadde nemlig en forferdelig natt med masse mareritt og lite søvn i natt. Det jeg drømte når klokken ringte var at jeg startet å hylgråte fordi pappa ble skutt foran øynene på meg.. Vi var på tur i London, også plutselig var det kjempe farlig å være der så da måtte vi komme oss hjem. Vi kom i kontakt med en jente pappa sa vi kunne stole på, men jeg hadde heletiden en fæl følelse overfor hun. Med god grunn, for plutselig begynte hun å skyte etter oss.. Men hun bommet. Også kom det en annen man bak oss som skøyt pappa flere ganger. Også tror jeg at jeg ble skytet selv akkurat når klokken ringte. Huff, hvorfor drømmer jeg slikt?? Forferdelig. Drømt sånne ting flere ganger på få uker. Har nesten mareritt nattlig når jeg sover alene nå.. Surt smilefjes. 

Etter en slik natt var jeg både trøtt og sliten på skolen. Hodet og kropp var tungt, og jeg var fysen på noe godt(som jeg alltid blir når jeg har lite søvn i kroppen). Konsentrasjonen var fraværende, og oppgaven ble bare enda vanskeligere enn den var fra før av. Jeg hadde i tillegg denne oppgaven hele dagen. Fikk gjort svært lite, dessverre.

Bestemte meg for at denne dagen ikke skulle bli tvers igjennom tung på negativ måte. Så jeg dro en tur på Trento og fikk meg en god styrkeøkt. Tung positivitet! Det var deilig, og nå er jeg klar for en helg uten store planer. Blir tid til meg selv, blogg og avslapping. 

Hvorda har din torsdag vært?

Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av:

Liker bloggen din kjempegodt! Stå på og ikke slutt, hehe :D

Min dag har vært bra, hadde planer om 4x4 intervall men det ville ikke kroppen gjøre på møllen i dag desverre... fikk heldigvis en god økt på 1 time med jogging og rask gange :) Herlig var det !

Hørtes deilig ut med en tung styrkeøkt !

I morgen er det helg og jeg skal bare kose meg, det må du og gjøre :D

GOD HELG :D
Dato: 20.okt.2011 Tid: 22:53 URL:

Postet av: Kristine

Uff, så slitsomt med slike netter! Blir jo mer sliten etter natte"søvnen" enn før da jo! Fint at dagen kunne repareres litt på slutten da :) Håper du får en bedre dag i morgen, og en GOD natts søvn i natt ! :)
Dato: 20.okt.2011 Tid: 23:36 URL: http://kristinesolhaug.blogg.no

Postet av: senoritaen

Veldig vakker jente du :-)
Dato: 22.okt.2011 Tid: 04:23 URL: http://senoritaen.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits